Відчуй весняний аромат: добірка рецептів запашних страв із сезонних продуктів
Другий місяць весни триває, а тому саме час приготувати щось свіже, запашне й вітамінне.
Другий місяць весни триває, а тому саме час приготувати щось свіже, запашне й вітамінне.
Видатний український учений, кардіохірург, батько української біокібернетики, письменник і громадський діяч Микола Амосов більше половини життя провів в Україні, де й отримав світове визнання та звання «великого українця всіх часів» (став другою такою людиною після Ярослава Мудрого).
Пироги — це справжнє кулінарне мистецтво.
Широкомасштабне вторгнення росії в Україну серйозно відобразилося на психологічному стані населення нашої держави.
Ольга Мартиновська — відома українська шеф-кухарка з Миколаєва, переможниця «МастерШеф-3» і суддя цього телепроєкту.