Покайфуємо? У Канаді кухарка-військовослужбовець пригостила солдатів марихуаною

25.05.2021

У Канаді під трибунал пішла жінка-військовослужбовець, яка в липні 2018 року, працюючи в армійській їдальні, нагодувала кексами з марихуаною солдатів артилерійського підрозділу.

 

Ситуацію ускладнило те, що саме в той час проходили військові навчання у цій частині.

 

Можна лишень здогадуватися, до яких жахливих наслідків могла призвести ця витівка Челсі Когсвелл, адже майже у всіх військовиків, які скуштували такого сумнівного десерту, діагностували параною, збентеження, відчуття втоми.

 

Бог із тою втомою, але параноя могла спровокувати непрогнозовану поведінку людей, які мають справу зі зброєю.

 

Тож, як наслідок, пані Когсвелл інкримінують 18 звинувачень, 8 з яких пов’язані з отруйними речовинами, 9 — із порушенням громадського порядку, один — із негідною поведінкою.

 

Сама обвинувачена служить в армії Канади з 2011 року й досі залишається в її лавах, адже поки що жодне зі звинувачень не доведене судом.

 

Проте на серпень заплановано засідання військового трибуналу, на якому й розглядатимуть усі звинувачення проти Челсі Когсвелл.


Нагадаємо, що легальний продаж канабісу було запроваджено в Канаді того ж таки 2018-го, лишень у жовтні, а не в липні, коли трапилася згадана пригода.

 

До того уряд Країни Кленового Листя бідкався, що від нелегального продажу марихуани спритні ділки лише за 2017-й отримали 4 мільярди «тіньових» прибутків.

 

Тож було прийнято цілком прагматичне рішення легалізувати «травичку»: нехай прибутки течуть у державну кишеню, а не тіньовикам.