У Берліні пожежа знищила частину наметового містечка для українських біженців, фото

10:27, 13.03.2024

У Німеччині 13 березня в наметовому містечку, де знаходились українські біженці, на території колишнього аеропорту Тегель у Берліні, спалахнула масштабна пожежа. Унаслідок цього згорів намет площею 1000 квадратних метрів, де перебувало до 380 біженців, проте ніхто серйозно не постраждав.

 

Як інформує УМ, про це 13 березня повідомило видання RBB24.

 

Пожежа в наметовому містечку українських біженців на території колишнього аеропорту Тегель у Берліні була помітна за кілька кілометрів.

 

 Внаслідок події згорів будинок для біженців, який мав місткість до 380 осіб, але фактично там перебувало лише 301 людина.

 

Усі мешканці вчасно покинули цей цех, де сталася пожежа, повідомила пожежна частина Берліна.

 

 

Речник пожежної служби заявив, що ніхто з людей серйозно не постраждав. Однак у поліції зауважили, що є кілька людей з підозрою на отруєння димом.

 

Причина пожежі поки невідома.

 

Мешканців згорілого холу вже забезпечили альтернативним житлом. Про це журналістам повідомила речниця LAF. У приміщенні, яке розраховане на 7000 осіб, зараз проживає близько 4500 осіб. Тому місця у таборі достатньо.

 

 

Як повідомляла УМ, нещодавно у Києві спалахнула масштабна пожежа у Дарницькому районі, загорівся парк Осокорки, наслідки пожежі показали з коптера.