Наші вороги влаштували не один масовий голодомор

08:37, 26.11.2023
Наші вороги влаштували не один масовий голодомор

Багатьом мільйонам українців випала страшна доля вмерти мучинецькою смертю, невідомо скільком – не народитися... (facebook.com/Orthodox.in.Ukraine)

З щемливим, нестихаючим болем поминаємо всіх, в Україні голодом заморених. Всіх невинних жертв свідомо спланованого й організованого комуністичним режимом штучного голоду з метою винищення нашого народу.

 

Наші вороги, які тоді називали себе «братами» і «товаришами», влаштували не один масовий голодомор, їх було щонайменше три: в 1921-1923, 1932-1933 та 1946-1947 роках.

 

Міру жорстокості того акту геноциду проти українців важко навіть осягнути: вимирали з голоду люди на найродючішій у Європі землі, яка донедавна годувала півконтинента. Багатьом мільйонам українців випала страшна доля вмерти мучинецькою смертю, невідомо скільком – не народитися...

 

Муки від голоду – чи не найстрашніші, фізичний нестерпний біль затьмарює свідомість, штовхаючи на непередбачувані вчинки. Голод стирав межі дозволеного і морального, український народ проходив справжнє пекло. Немає вибачення катам за всі злочини проти життя, проти людяності. Вбивці і душогуби неминуче отримають вічну відплату в геєні вогненній, яка приготовлена для слуг диявола.

 

Але й нині прямі спадкоємці радянського режиму – кремлівська влада та її підвладні – продовжують ту ж саму політику винищення українства. Під час розпочатої ними кровопролитної війни, на окупованих територіях, з полоненими і пораненими вони знову використовують ті ж антилюдські тортури – мучать і голодом, і холодом… Вони знову і знову намагаються нас винищити, стерти з лиця землі, аби забрати те, що їм не належить.

 

Господи, допоможи зупинити і покарати зло! Пом’яни душі усіх безвинно загиблих від Голодомору та інших репресій, закатованих та вбитих братів і сестер наших. Подай вічний спокій в Твоїх світлих оселях тим, хто пройшов через страшні душевні муки, спостерігаючи за стражданнями власних дітей. Упокой, Боже, в оселях з праведними всіх невинних жертв Голодомору і репресій. Молімося за кожну душу, зранену звірством штучного голоду.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наші війська б’ють нащадків катів, щоб не допустити нового Голодомору