Російська імперія зла щодня продовжує знищувати українців

01:24, 05.03.2024
Російська імперія зла щодня продовжує знищувати українців

Звістка про російське звірство, про загибель пʼятьох дітей, їхніх рідних і близьких – не зворушить у особливий спосіб лише камʼяне серце. (facebook.com/epifaniy)

Російська імперія зла щодня продовжує знищувати українців. Кожен новий обстріл, вибух, завдання ран і вбивство – примножують провину кремлівської осатанілої тиранії, а у наших серцях відгукуються болем і гнівом.
 
Однак серед усіх цих трагічних повідомлень, які щодня краять наші серця, звістка про російське звірство проти мирних одеситів, про загибель від удару російської зброї пʼятьох дітей, їхніх рідних і близьких – не зворушить у особливий спосіб лише камʼяне серце.
 
4-місячний Тимофій, 7-місячна Ліза, 3-річний Марк, 8-річна Злата та Сергійчик, якому в липні мало виповнитися 10 років.
 
Ці імена додано до числа понад півтисячі українських дітей, чиє життя вже обірвала зла воля російських загарбників.
 
Їхня кров – на руках усіх тих, хто віддає російському війську накази і виконує їх, на руках тих, хто далі служить тиранії та виправдовує її. В тому числі на руках очільника Моспатріархату Гундяєва і його поплічників, які плекають ідеологію «русского міра» і вважають цю диявольську війну – «священною».
 
Як язичники минулого в жертву ідолу імперії ви приносите українських дітей, проливаєте їхню кров. За цей страшний гріх перед Богом та людьми нехай усі біблійні кари, визначені дияволу і слугам його, впадуть на вас!
 
А всім невинним, хто загинув від рук цих слуг сатани – вічна памʼять і Царство Небесне!
 
Нехай Господь упокоїть їхні душі зі святими, а рідним і близьким дасть силу перенести біль трагічної втрати. Наші молитви та співчуття – з вами.