25-та загальновійськова: рф вперше задіяла на війні з Україною нову армію

10:09, 27.09.2023
25-та загальновійськова: рф вперше задіяла на війні з Україною нову армію

Росіяни розгорнули "резервну армію" для того, щоб їхні підрозділи з Луганщини передислокувалися на південь для "захисту" від українського контрнаступу, який просувається вперед

На війні з Україною з кінця серпня 2023 року беруть участь частини нової 25-ї загальновійськової армії Російської Федерації. Формування ведуть бойові дії з середини вересня.

 

Як інформує УМ, про це йдеться у звіті британської розвідки у Твіттері (Х).

 

"67-а мотострілецька дивізія та 164-а окрема мотострілецька бригада, які є підрозділами 25-ї загальновійськової армії, ведуть бойові дії на ділянці фронту на захід від Сєверодонецька та Кремінної, вздовж кордону між Донецькою та Луганською областями", - йдеться у звіті.

 

За даними британської розвідки, з початку вторгнення Росія лише зрідка зберігала незадіяне угруповання розміром з армію, яка б потенційно могла скласти основу для нового великого наступального удару.

 

"З огляду на те, що 25-та армія розгортається частинами для посилення надмірно розтягнутої лінії, новий узгоджений російський наступ найближчими тижнями малоймовірний", - зазначають у Міноборони Британії.

 

Як повідомляла УМ, Друга в світі: в армії рф маса дезертирів і «відмовників» – розвідка Британії.