Підполковник СБУ знайдений повішеним у Дніпрі – Ігор Мосійчук

10:36, 06.08.2021
Підполковник СБУ знайдений повішеним у Дніпрі – Ігор Мосійчук

Підполковника СБУ знайшли повішеним у лісозмузі житлового масиву Придніпровськ у Дніпрі. (Фото з відкритих джерел)

Підполковник, старший оперуповноважений Департаменту захисту національної державності СБУ в Дніпропетровській області знайдений повішеним у лісовій смузі житлового масиву  Придніпровськ в місті Дніпро. 

 

Керівництво офіцера отримало передсмертну записку.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив колишній нардеп Ігор Мосійчук в соцмережах.

 

За його словами, у записці підполковник СБУ вказав на винних у його смерті.

 

Мосійчук показав знімок документа, в якому сказано про виявлення трупа. Прізвище на фотографії замальоване, проте є хронологія подій.

 

Згідно з документом, 5 серпня на телефон начальника ГВЗНД УСБУ в Дніпропетровській області полковника Хмари надійшло повідомлення, в якому було сказано, що дружина підполковника хоче поговорити з начальником свого чоловіка.

 

 

Крім того, жінка надіслала СМС, зміст якого нагадував передсмертну записку.

 

Правоохоронці почали шукати підполковника і знайшли його мертвим у лісосмузі. У документі, показаному Мосійчуком, йдеться, що чоловік звів рахунки з життям шляхом повішення.

 

"При ньому була передсмертна записка, в якій він звинувачує у своїй смерті начальника відділу "Т" і його заступника", — пише Ігор Мосійчук.

 

У документі, який виклав Мосійчук йдеться про те, що до Управління СБУ у Дніпропетровській  області зателефонувала дружина офіцера, яка згодом і відіслала керівництву чоловіка передсмертну записку. Самогубство сталося у Придніпровську.

 

Поруч із місцем трагедії також знайшли покинутий автомобіль.

 

Як повідомляла «УМ», 3 серпня голову Білоруського дому в Україні Віталія Шишова 1995 року народження, який зник у Києві напередодні, знайшли повішеним у столичному парку.