Опалювальний сезон в Києві у КМДА вирішили продовжити

09:13, 06.04.2021
Опалювальний сезон в Києві у КМДА вирішили продовжити

Опалювальний сезон у Києві продовжено

Столична влада вирішила відтермінувати завершення опалювального сезону в Києві, яке мало розпочатися 5 квітня.

 

Як інформує УМ, про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

 

Як ми повідомляли раніше, з 5 квітня, у Києві мали почати поступово вимикати опалення, проте через очікування погіршення погодних умов та тим, що через посилення карантину значна частина киян працюватиме вдома, завершення опалювального сезону вирішили відтермінувати. Найімовірніше, що воно розпочнеться 10 квітня.

 

У КМДА нагадали, що рішення про вимкнення тепла ухвалюють, коли середньодобова температура є вищою за +8 градусів за Цельсієм протягом трьох днів. Найближчими днями погодні умови не дозволятимуть завершити опалювальний сезон.

 

«У столиці в наступні дні зберігатиметься прохолодна погода і середньодобова температура нижче +8 градусів. Зокрема, в середу вночі температура опуститься до -1 градуса та можливий сніг, а в четвер температура в нічний час триматиметься на позначці 0 градусів», — попередили в КМДА.

 

Нагадаємо, що із 5 квітня в Києві посилили карантинні обмеження через стрімке поширення коронавірусу. Через карантинні обмеження для громадського транспорту Київ із самого ранку стояв у величезних заторах, а у соцмережах обурювалися значним зростанням цін на таксі.