У Києві виникли багатокілометрові затори у перший день локдауна

09:14, 05.04.2021
У Києві виникли багатокілометрові затори у перший день локдауна

"Корки" у Києві явище звичне, але локдаун їх збільшив. (Фото з ФБ-сторінки Олексія Данилюка)

Автомобільні корки у Києві в перший день локдауна скували ледь не всі дороги міста.

 

Як вже інформувала УМ, із 5 квітня у Києві усі види громадського транспорту, включно з маршрутними таксі, братимуть пасажирів виключно за спецперепустками.


Так, на правому березі Києва частково ускладнено рух вулицями Набережно-Хрещатицька, Набережно-Рибальська, проспектом Героїв Сталінграда, вулицею Богатирська, на проспекті Степана Бандери, на вулицях Вишгородська, Олени Теліги, Семена Скляренка, Юрія Ілленка.



Затори помітні на проспектах Перемоги, Юрія Ілленка, вулиці Січових Стрільців, Володимирському узвозі, Повітрофлотському проспекті, проспекті Любомира Гузара, проспекті Академіка Палладіна, проспекті Леся Курбаса, проспекті Валерія Лобановського, Голосіївському проспекті.



На лівому березі ускладнення руху помітні у бік правого берега проспектами Миколи Бажана, Соборності, Романа Шухевича та Броварським проспектом, Дарницьким шосе.



Затори утворились проспектом Петра Григоренка, Харківським шосе, вулицею Миропільська, бульваром Перова, проспектом Юрія Гагаріна, вулицею Оноре де Бальзака, проспектом Володимира Маяковського.

 

 

Водночас, користувачі соцмереж, яким пощастило отримати спецквиток на транспорт повідомляють про майже пусті салони наземного транспорту і вагонів метро. 
 

 

Як повідомляла "УМ", близько 400 тисяч спецперепусток планує видати столична влада на громадський транспорт, який працюватиме в спеціальному режимі під час обмежень з 5 квітня. Підробні спецперепустки вже пропонують продати в інтернеті.