Під Верхньоторецьким снайпер поранив захисника України

19:12, 23.05.2020
Під Верхньоторецьким снайпер поранив захисника України

У відповідь на обстріли підрозділи Об’єднаних сил використали наявні вогневі засоби.

Снайпер бойовиків поранив одного українського військового поблизу населеного пункту Верхньоторецьке, що в Ясинуватському районі Донецької області в суботу.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це інформує у вечірньому зведенні штаб операції Об’єднаних сил.

 

"Поблизу населеного пункту Верхньоторецьке кулею снайпера було поранено українського військовослужбовця. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу", - повідомляють у штабі.

 

У відповідь на обстріли підрозділи Об’єднаних сил використали наявні вогневі засоби. У штабі зазначають, що втрати противника наразі уточнюються.

 

Як повідомляла "УМ", в останні дні Україна зазнала болючих втрат на фронті. Зокрема, комбат Губанов загинув під час виконання завдання командування штабу Операції об’єднаних сил у Новоайдарському районі Луганської області: на шляху патруля бойовики заклали міну. Відтак, 22 травня на Луганщині оголосили днем жалоби. 

 

Згодом неподалік від цього місця загинув солдат 93-ї бригади «Холодний Яр», навідник протитанкового дивізіону Євген Сафонов, позивний «Сафон»  - ворожа міна влучила у вантажівку, яка перевозила бійців ЗСУ. 

 

Раніше старший солдат 30-ї ОМБр імені князя Костянтина Острозького, 24-річний Олександр Карпика загинув від кулі ворожого снайпера поблизу Золотого на Луганщині у середу, 13 травня.