З поп-зірок — в офіціантки

17.07.2007
З поп-зірок — в офіціантки

Кайлi Мiноуг.

      Кайлі Міноуг нарешті вирішила зробити те, чого від неї давно чекали — знову спробувати себе в амплуа актриси. Адже свого часу нинішня поп-зірка прославилася саме завдяки телесеріалу «Сусіди», дуже популярному на австралійському телебаченні. Тепер Кайлі згадає молодість і зіграє одну з головних ролей у новому серіалі культового британського серіалу «Доктор Хто».

      Як наголошують виробники надзвичайно рейтингового у Великій Британії «мила», йдеться саме про велику роль, а не «гостьову» появу в якомусь із епізодів, як це часто практикують зірки шоу-бізнесу. Зйомки стартують уже цього місяця в Уельсі. Кайлі зіграє офіціантку-француженку в серії «Проклята подорож», яку глядачі побачать аж на Різдво. За словами сценариста серіалу Рассела Ті Дейвіса, уся знімальна група дуже рада, що Міноуг приєдналася до них саме для участі в «різдвяній» серії, до якої завжди прикута особлива увага телеглядачів.

      Сама співачка запевняє, що розмір гонорару в даному випадку її мало цікавить, головне — отримати задоволення.

      Кайлі може собі дозволити не зважати гонорари, адже з матеріальним становищем у поп-діви все ОК. Як зазначають експерти фінансової компанії Darenote, навіть у 2005 році, коли Міноуг була змушена перервати концертну діяльність і лікуватися від раку молочної залози, її статки зросли удвічі. Наразі співачка, якій вдалося повністю побороти страшну хворобу, працює над новим альбомом і запускає новий аромат Sweet Darling (попередні парфуми від Кайлі, які називалися просто Darling, користувалися великою популярністю)..