Що насіяли, те й пожинатимемо: яким малюють зірки та цифри українцям 2024 рік

27.12.2023
Що насіяли, те й пожинатимемо: яким малюють зірки та цифри українцям 2024 рік

2024 рік можна назвати більш зрозумілим, оскільки планетою правитиме енергія вісімки (2+0+2+4=8), яка в нумерології вважається числом карми.

Уже чотири роки поспіль Всесвіт грає з нами у гру, де не спрацьовують старі правила прогнозування майбутнього.

 

У ворожок плутаються карти, астрологів дивують своєю непередбачуваністю зірки, нумерологам складно порозумітися з числами.

 

У результаті фактично ніхто з прогнозистів раніше не передбачив глобальний масштаб COVID-19, а тепер не може назвати точну дату завершення війни в Україні.

 

Складається враження, що земна матриця була перепрограмована вселенськими комп’ютерниками на вільний політ, який осилити зможуть лише душі, близькі до святості.

 

У цьому сенсі 2024 рік можна назвати більш зрозумілим, оскільки планетою правитиме енергія вісімки (2+0+2+4=8), яка в нумерології вважається числом карми.

 

Тобто, що насіяли, те й пожинатимемо у найширшому і дуже прозорому значенні цього слова. Причому йдеться про події, які стосуватимуться не лише персоналій, а й країн у цілому, адже вплив цієї енергії матиме планетарний розмах.

 

Отож іще трішки — і почнемо дізнаватися, хто є хто на нашій блакитній кульці і які сороміцькі скелети ховають у своїх антикварних шафах сильні світу цього.

Без іронічно-філософського настрою (привіт, вісімко!) спостерігати за світовим вертепом буде вкрай непросто, тому запасаємося терпінням і здоровим глуздом. Зрештою, під високим небом циклічно минає все, аби повернутися у новій формі.

Не питайте: «За що?»

Восьмий аркан у древній версії карт Таро має назву Справедливість, програма якого нагадує місію вселенського судового пристава, що слідкує за виконанням закону причини і наслідку.

 

Його суть доволі проста — у кожного наслідку є своя причина, бо у Всесвіті нічого не трапляється випадково. І якщо вас обурює ситуація, до якої потрапили, це означає лише те, що ви аналізуєте результат своїх власних дій, а не саму персональну дію.


Вкинувши у землю насінину огірка, ми не можемо виростити кавун, але часто обурюємося з того приводу, що розмір і смак отриманого плоду не відповідає нашим сподіванням.


Аркан Справедливість у таронумерологічній карті України відіграє особливу роль, адже новітня історія нашої держави почалася у серпні, що у річному календарі має порядковий номер 8. Аркан місяця — це наш учитель, без освоєння уроків якого неможливо бути успішним.

 

Отож рік планетарної вісімки, найвірогідніше, й далі залишатиме нас у вирі світових проблем, але є шанс, що ми почнемо потроху вибиратися з епіцентру планетарних розбірок.

Богиня Афіна спочатку справедливо
«зважить» на вагах наші вчинки,
а потім відсіче усе зайве мечем правосуддя.


На це є одразу кілька причин. Геноцид, влаштований кремлівськими нелюдами в Україні, висвітлив вразливі сторони світових ієрофантів.

 

Вже фактично два роки поспіль вони боязливо та водночас прагматично вимірюють глибину у ріках пролитої українцями крові і, виходячи з отриманих даних, регулюють воєнний хаос.

 

Але якщо обрана тактика у рік сімки (2+0+2+3=7) приносила їм бодай якийсь результат, то зараз може все кардинально змінитися.

 

Є ризик, що путін, окрилений абсолютною безкарністю, припхається вже на їхні території, і необов’язково з численною ордою зазомбованих чмобіків.


Як саме це станеться, сказати важко, але езотеричні аналогії пошукати можна. Скажімо, міфічним героєм сьомого аркану, який «управляє» 2023 роком, є олімпійський бог війни Арес.

 

Він був настільки одержимий боями, що брав участь у всіх найжорстокіших кровопролиттях свого часу. М’ясні штурми, які рашисти влаштовують на українських фронтах, мимоволі нагадують саме такий військовий тренд.


А ось міфічною героїнею згаданої вісімки є богиня справедливості та правосуддя Афіна, яка водночас відома і в образі діви війни.

 

З Аресом вони не раз зустрічалися на полі бою з протилежних сторін барикад, але вона щоразу вигравала не силою, а розумом та хитрістю.

 

Її геніальна стратегія також привела до падіння могутньої Трої, оскільки саме Афіна підказала Одіссею збудувати величезного дерев’яного коня й напхати його грецькими воїнами.

 

Зрештою, не стільки наївні, скільки пихаті та самонадійні троянці самі втягли ворогів на свою територію, після чого потонули у своїй же крові.


«Троянських коней» кремлівські чорні карлики вже давно завели до всіх впливових центрів світу і досита їх підгодовують. Тож якщо колективний Захід не опритомніє, заготовлені чоловічки можуть легко полізти зі своїх схронів де завгодно і при цьому необов’язково будуть зеленими.

 

Вони вже прокачували ситуацію «жовтими жилетами» у Франції та сомалійськими велосипедистами на кордоні з Фінляндією, вивчали реакцію НАТО «випадковими» прильотами ракет до сусідніх з Україною країн, привели до влади проросійську партію у Словаччині — і це далеко не повний список. Далі обов’язково буде, бо вчасно непокаране зло нахабніє, прибуваючи силою.


До речі, днями німецька газета Bild, що свого часу вразила точною інсайдерською інформацією про війну в Україні, надрукувала черговий прогноз, посилаючись на повідомлення розвідок ЄС.

 

Згідно з отриманими даними, росія може напасти на європейські країни вже взимку наступного року, оскільки у США після виборів триватиме процес формування нової влади і світовий арбітр буде ослаблений політичною боротьбою.


Словом, варіантів випробувати Захід на міцність у московських гопників з кожним роком війни в Україні стає все більше.

 

Але, за словами пана Макрона, ключові гравці й далі чекають від кремлівського маніяка телефонного дзвінка й вочевидь готові вислухати пропозиції людожера, якого самі ж вигодували власними страхом та нерішучістю.


Спостереження за цим абсурдним театром викликають такі думки. А що коли росія, будучи гігантською імперською гідрою, історично вже вичерпала саму себе, тому одіозною поведінкою еліти просить, аби світ нарешті допоміг їй трансформуватися у щось нове і людське. Але замість того, аби розчленити потвору й упокорити, її задобрюють українською кров’ю.


Отож зараз навіть цікаво, куди тепер полетить бумеранг справедливості, керований дією закону причини і наслідку, адже ми власну карму вже потроху осилюємо у той час, коли решта за свою ще й не бралася.

 

Заходу, мабуть, пощастить лише в тому випадку, якщо голови москальської потвори таки не домовляться між собою й почнуть люто гризти одна одну. На щастя, подібний сценарій теж можливий з високою долею вірогідності.

Пан або пропав

З нумерологічної точки зору персональну програму року цього разу в Україні формуватиме четвірка. Причому не проста, а утворена з енергії 22/4.


24. 08. 2024
22 4 18 9


Обидві вібрації є архетипом умілого майстра, здатного надавати практичним ідеям матеріальної форми. Але є і певна різниця.

 

Якщо «четвірочник», умовно кажучи, здатний закласти міцний фундамент будинку, то власнику енергії 22/4 під силу збудувати державу. Висновок очевидний.

 

Як тільки піде на спад гостра фаза війни (ця подія, дасть Бог, станеться навесні), парламенту доведеться прийняти закони, які захищатимуть інтереси народу, а не олігархічних кланів.

 

Запит на давно вистраждану справедливість буде в суспільстві настільки високим, що так званий «батальйон Монако» добровільно поповнять нові «герої». Хотілося б вірити, що кара богині Афіни дістане їх і там або хоча б змусить повернути на відбудову країни поцуплені у неї гроші.

Архангел Гавриїл закликає Україну стати
дударем, який поведе інших до істинної
свободи.


Енергії чисел 22/4 і 18/9 також вказують на те, що цього разу олігархічній системі не вдасться напустити туману, приховуючи відсутність радикальних змін.

 

Запудрити мізки людям, які пройшли горнило війни, буде вкрай непросто. Треба звикати до того, що по-старому вже нічого не буде. А ось буде краще чи гірше, залежить тільки від нас.

 

Тобто Україна або повністю «обнулить» свій кумівський колгосп і в 2025 році вийде на прогресивний шлях розвитку, або, охоплена хаосом, укотре опиниться на задвірках історії.


Невже, вигравши війну в другої армії світу, ми зможемо програти її самим собі? Це жодним чином не заклик повалити владу слуг олігархів на третьому Майдані, а порада владі прийти до тями й нарешті послужити державі.

 

Восени золоті яйця Міноборони можуть бути пораховані у дуже жорстокий спосіб, оскільки богиня Афіна увесь рік воюватиме на боці справедливості.

Дудар чи танцівник під чужу дудку

Одразу кілька відомих езотеричних шкіл причину війни в Україні пояснили досить несподівано. Кажуть, у процесі тотальних змін, що переживає Всесвіт, Землі потрібен наставник, який вивів би планету на інший вібраційний рівень. На цю роль, за їхньою версією, небо обрало нас, тому через муки (інакше в людей не виходить) ми зараз отримуємо необхідний досвід.


Чітку методичку, як упоратися з місією, покладеною на наші душі, поки що згори не спустили. До того ж не всі страждальці гарантовано виходять на достатню для наставництва висоту.

 

Але одну з підказок можна знайти (з певною часткою вірогідності) у таронумерології. Згідно з цією метафізичною практикою, куратором або вищим екзаменатором у програмі України є 20-й аркан, що має назву Страшний Суд.

 

На ньому зображений архангел Гавриїл у той момент, коли через глас своєї труби сповіщає про обіцяний у священнописанні порятунок роду людського та воскресіння з мертвих.

 

Можливо, саме у цьому біблійному сюжеті і варто шукати елементи потенційного наставництва, якщо ця висока місія нам дійсно судилася.


Але у таронумерології є і більш матеріальна трактовка програми нашого екзаменатора, що випливає з графічної символіки карти. Вона досить конкретна.

 

У власника цього аспекту насправді є два життєві шляхи. Або він стає дударем, який веде за собою інших у межах створеного ним егрегору, або все життя танцюватиме під чужу дудку.


У 2022 році, коли тема вибору (програма 6-го аркану: 2+0+2+2=6) була головною, Україні (завдяки неймовірній мужності наших воїнів) вдалося створити планетарний егрегор боротьби світла з пітьмою.

 

Отож у рік вісімки маємо чималі шанси дочистити карму минулих слабкостей і нарешті вийти на більш високий рівень розвитку. Можливо, тоді з нас дійсно хтось братиме приклад.