Марвел кличе! Педро Паскаль може стати новим Містером Фантастиком

29.11.2023
Марвел кличе! Педро Паскаль може стати новим Містером Фантастиком

Педро Паскаль.

Зірка «Мандалорця» та «Останніх з нас» Педро Паскаль є кандидатом на отримання ролі Містера Фантастика у фільмі Метта Шекмана, котрий запланований на 2025 рік.

 

Як повідомляють Film і Deadline, актор готується підписати контракт із кіновсесвітом Marvel, аби зіграти лідера та засновника «Фантастичної четвірки» Містера Фантастика. Проте Педро ще не дав остаточної відповіді.


Після серії провалів фільмів Marvel, зокрема стрічки «Капітан Марвел-2», продюсери починають залучати нові обличчя для порятунку своєї франшизи.


Рід Річардс (а надалі Містер Фантастик) — це вчений-експериментатор, котрий збирає цілу команду: Бена Грімма, дружину Сью Шторм та її брата Джонні — для нелегального випробування зорельота.

 

Четвірка під дією космічного випромінювання отримує унікальні здібності, які згодом планує використати на благо людства.


Педро Паскаль — не перший актор, який, можливо, доєднається до перезавантаження історії.

 

Раніше цього героя вже грали Алекс Хайд-Уайт у фільмі «Фантастична четвірка» 1994 року, Йоан Гріффіт в однойменній картині 2005-го та її сиквелі 2007 років і Майлз Теллер, знову-таки у «Фантастичній четвірці» у 2015-му.


За даними джерел сайту Deadline, режисером нового фільму стане Метт Шакман, а продюсером — президент Marvel Studios Кевін Файгі.

 

Наразі на Pinewood Studios в Англії триває попереднє виробництво, тож зйомки, можливо, розпочнуться на початку наступного року.


Зараз студія змінює вектор виробництва на більш традиційний і, за даними американського розважального тижневика Variety, через кризу навіть розглядає повернення деяких акторів з оригінальних «Месників» (популярного супергеройського фільму): Роберта Дауні-молодшого, Скарлетт Йоганссон та інших.

 

Лада ОСА