Росомаха самотній: Х’ю Джекман розлучається після 27 років шлюбу

27.09.2023
Росомаха самотній: Х’ю Джекман розлучається після 27 років шлюбу

Х’ю Джекман та Деборра-Лі Фернесс.

Їхню пару називали однією з найміцніших у Голлівуді, однак Х’ю Джекману і Деборрі-Лі Фернесс, попри 27 щасливих спільно прожитих років, не вдалося зберегти шлюб.

 

Як повідомляє американський журнал People, посилаючись на заяву пари, актор розлучається зі своєю дружиною.


«Нам пощастило прожити майже три десятиліття разом як чоловік і дружина в прекрасному люблячому шлюбі. Наш шлях тепер змінюється, і ми вирішили розлучитися, щоб продовжити своє індивідуальне зростання. Наша сім’я була і завжди буде нашим головним пріоритетом. Ми розпочинаємо цей наступний розділ з вдячністю, любов’ю і добротою. Ми дуже цінуємо ваше розуміння і повагу до нашого приватного життя, оскільки наша сім’я проходить цей перехідний період у всьому нашому житті. Це єдина заява, яку може зробити будь-хто з нас», — зазначили Х’ю Джекман і Деборра-Лі Фернесс.


Між парою є чимала різниця у віці — 13 років. Причому старшою є Дебора. Однак це не стало на заваді їхньому коханню в 1995 році, коли вони познайомилися на знімальному майданчику.

 

Подружжя не могло мати своїх дітей, тож вони зважилися на усиновлення. У 2000 році Х’ю Джекман і Деборра-Лі Фернесс усиновили хлопчика Оскара, а в 2005-му вдочерили дівчинку Аву.

 

Тепер діти виросли і пару більше нічого не тримає разом...