Після скандального розлучення з Ембер Херд Джонні Деппу відмовляють у ролях

07.09.2021
Після скандального розлучення з Ембер Херд Джонні Деппу відмовляють у ролях

Джонні Депп.

Судова сага Джонні Деппа з колишньою дружиною Ембер Херд хоч і закінчилася перемогою актора, проте репутаційні наслідки для нього вона мала дуже негативні.

 

Так, кіностудія «Дісней» зніматиме шостий фільм «Пірати Карибського моря» вже без Джека Горобця, який нібито загинув за кадром, проте деякі герої фільму стверджуватимуть, що Джек наклав на себе руки.

 

Поки що новий фільм навіть назви ще не має, проте «Дісней» відмовився від пропозиції продюсера стрічки Джеррі Брукхаймера ввести Джонні Деппа бодай як камео (з англійської — маленький, епізодичний.

 

Тобто в кінематографі задіюють зірку в епізоді, який несе якесь смислове навантаження. — Ред.). А ще до цього актора позбавили ролі чарівника Гріндевальда у «Фантастичних тварях».


Ось такі жорстокі реалії голлівудського життя: ти ніби й правий і ні в чому не винен, проте сам скандал довкола сімейного життя вже сам собою накладає тінь на всю твою попередню репутацію.

 

Боротьба з сексизмом, домашнім насильством, харасментом в Америці призвела до того, що навіть у результаті судового визнання клієнта-чоловіка невинуватим його ім’я все одно по­в’язуватимуть зі скандалом.

 

Так, скажімо, Депп виграв у нью-йоркському суді справу про брехню Ембер щодо грошей, які вона виграла в суді проти Джонні за домашнє насильство і мала передати на благодійність.

 

Жінка й справді виграла 7 мільйонів і обіцяла передати їх у лікарню, проте згодом не захотіла розлучатися з такою кругленькою сумою.

 

Адвокат зірки «Піратів» Ендрю Колдекотт переговорив із керівництвом лікарні і з’ясував, що ті ніяких грошей від Ембер не отримували.

 

І хоч ці брудні махінації крутійки виявили, проте Джонні це не дуже допомогло в продовженні кар’єри. Як кажуть в Україні, нема такої хусти, що закрити людям усти.