Так вагітна чи ні? Періс Хілтон приголомшила новиною, а потім її спростувала

30.07.2021
Так вагітна чи ні? Періс Хілтон приголомшила новиною, а потім її спростувала

Періс Хілтон.

Після стількох невдалих романів, заручин, розлучень світська левиця, спадкоємиця готельної імперії Періс Хілтон у сорок років здійснила всі свої мрії: заручилася з багатим та красивим і нарешті завагітніла.


Виявляється, не все так просто в житті мільйонерів і, як кажуть, багаті теж плачуть.


Провівши бурхливу юність і молодість на світських вечірках та на подіумах, заробивши чималі статки (причому без допомоги рідних, а лише завдяки їхньому імені), Періс досягла того віку, коли вже час зупинитися й задуматися про майбутнє.

 

Що красуня й зробила: молодичка зізналася, що давно вже мріяла про дитину, проте з цим виникли проблеми.

 

Проте Хілтони — вони такі: наполегливі та вперті. Жінка пройшла всі кола медичного пекла лишень для того, щоб почути ці заповітні слова: «У вас буде дитина!».

 

І це сталося! Проте днями світська левиця спростувала цю новину, заявивши, що спочатку планує таки вийти заміж. Тож залишається загадкою, що це було? Чергове нагадування про себе?


Нагадаємо, королева гламуру, білявка, яка, на перший погляд, не вирізняється інтелектом, заробила мільйонні статки, здавалося б, з повітря.

 

Коли дівчину свого часу спитали, з чого вона отримує прибутки, та відповіла: «Я сама собі бренд. Випускаю косметику, парфуми, взуття — і все це носить моє ім’я».

 

І додала, що, наприклад, у той час, коли Дженніфер Лопес заробила 150 млн доларів, вона отримала 200. Мабуть, таки правда: яблуко Періс від яблуні Хілтон далеко не падає.