Весілля у лавандовому стилі: Еліна Світоліна вийшла заміж

20.07.2021
Весілля у лавандовому стилі: Еліна Світоліна вийшла заміж

Еліна Світоліна та Гаель Монфіс.

У квітні 2019-го світ гламуру і спорту сколихнула звістка, що краща ракетка України — одеситка Еліна Світоліна — заручилася з темношкірим колегою по виду спорту з Франції Гаелем Монфісом.

 

Заради нашої красуні наречений неабияк розщедрився — обручка з 5-каратним діамантом від відомої британської ювелірної фірми Graff обійшлася йому в 700 тисяч євро. І ось нова звістка — пара одружилася на берегах Женевського озера.

 

Про це стало відомо зі світлин, які виклав спочатку брат Світоліної — Юліан, а згодом і самі закохані, підписавши фото «Хай почнеться подорож», маючи на увазі чи то весільну мандрівку, чи по життю.


26-річна Еліна виглядала бездоганно в оригінальному білому комбінезоні від бренду Off-White, який доповнювала... спідничка-накидка з фатину кольору лаванди. Букет нареченої з гортензій також був кольору цих прованських квітів, як і манікюр.

 

Звісно, 34-річний наречений був одягнений у пандан нареченій у костюм кольору лаванди. Пара виглядала елегантно й вишукано, а ще — просто світилася від щастя.

 

Виклавши фото з обручкою в соцмережі, Еліна підписала його: «Так! До початку нашої вічності».


Нагадаємо, Гаель Монфіс не так відомий у нас, як у себе на батьківщині — у Франції (хоча батьки парубка не є корінними французами: батько родом із Гваделупи, а мама — з Мартініки). Проте, крім купи різних спортивних регалій, він є шостою ракеткою світу.