Немає заборонених тем

02.07.2021
Немає заборонених тем

Шановні колеги!


Від імені Національної спілки журналістів України вітаю вас із визначною датою — 30-річчям газети!


Із перших випусків ваше видання вирізняється пильним поглядом на події, гострою реакцією на несправедливість та сильним журналістським колективом.

 

Для вас немає заборонених тем, закритих дверей чи територій. За ці роки газета завоювала прихильність сотень тисяч читачів завдяки незалежній, сміливій громадянській позиції.


«Україна молода» — це більше, ніж окрема українська газета. Це видання, яке по-справжньому сприяло становленню та розвитку незалежної України.

 

Фахово і наполегливо ви висвітлювали і продовжуєте висвітлювати всі актуальні питання, які хвилюють суспільство. Своїми публікаціями ви даєте можливість читачу зробити усвідомлений вибір: і у вирішальні для держави моменти, і в повсякденному житті.


Особливої ваги українське друковане слово набуло з початком зброй­ної агресії Російської Федерації в Україні. Газета — це не лише інформація, а й боротьба за мізки, за суспільні настрої і за країну в цілому.

 

Надзвичайно важливо, що всі ці роки газета «Україна молода» підтримує наших захисників і об’єднує всіх українців, бореться з деструктивною пропагандою та створює зразки якісної журналістики.


Дякую всьому колективу за вагомий внесок до спільної справи з розвитку українського інформаційного простору. Щиро зичу вам, колеги, сил і нахтнення для творчості, нових тем та ідей, відданих читачів і надійних партнерів.

 

Сергій ТОМІЛЕНКО,
голова Національної спілки журналістів України