Бойопік у надійних руках: Мадонна пише сценарій фільму про саму себе

16.06.2021
Бойопік у надійних руках: Мадонна пише сценарій фільму про саму себе

Мадонна.

Старіти треба красиво, як це роблять легенди кінематографа — Софі Лорен чи Катрін Деньов.

 

Проте багато зірок кіно чи естради не хочуть визнавати свій біологічний вік, маскуючи його недоречним вбранням чи пластичними операціями.

 

Ось і суперпопулярна ще донедавна співачка Мадонна всіляко намагається обдурити природу — на світлинах, які вона виставляє останнім часом на своїй сторінці в інстаграмі, важко впізнати у моложавій жінці 62-річну зірку, адже пластичні хірурги попрацювали на славу — тепер вона цілком підійшла б для програми «Таємний свідок», настільки змінилася її зовнішність.

 

Але цього Мадонні виявилося замало, щоб надурити природу й себе, і вона вирішила попозувати для фото у відвертій мережаній білизні, з ошийниками, як вона це любила в молодості, й браслетами на руках.

 

Хтива поза, невідповідний її віку «прикид» зіграли злий жарт із зіркою: під цими фото на її сторінці з’явилися дуже неприємні для жінки її віку відгуки на кшталт «для чого ти друкуєш ці мерзенні фото?», «стареньку понесло», «просто прийми той факт, що ти стара» тощо.

 

Звісно, віддані фанати підтримали свою улюбленицю і написали, як вона чудово виглядає, що вона молодець і все в такому ж дусі.


Та харизми й упевненості Мадонні не позичати (та й не стала б вона світовою зіркою, не маючи таких рис у своєму характері), тож співачка й актриса вирішила не чекати, коли по її смерті хтось зніме байопік про неї, і взялася до написання сценарію про себе кохану.

 

Робота просто-таки кипить, а нещодавно в пресу потрапили фото Медж (як звуть Мадонну близькі та друзі) в компанії з Ерін Уїлсон, яка свого часу працювала над «Дівчиною в поїзді» з Емілі Блант та над «Секретаршею» з Меггі Джилленхол.

 

Попередній, чорновий, варіант писала оскароносна Діабло Коді, проте, подейкують, через серйозні творчі розбіжності з Мадонною, їй довелося покинути цю справу.