«Місія нездійсненна-7» знову під ударом COVID-19: знімальну групу у Британії відправили на карантин

08.06.2021
«Місія нездійсненна-7» знову під ударом COVID-19: знімальну групу у Британії відправили на карантин

Том Круз.

Якийсь фатум переслідує Тома Круза та всю знімальну групу фільму «Місія нездійсненна-7», адже знімальний процес уже вкотре за рік зйомок призупинений.

 

Так, уся група, що прибула в графство Суррей (Велика Британія), вимушена піти на 14-денний карантин, оскільки у 14 членів групи з шістдесяти виявили позитивні тести на коронавірус.

 

Зірка Голлівуду просто в шаленстві, адже фільм ніяк не можуть дозняти через пандемію, яка охопила увесь світ, і він разом з усіма знову змушений самоізолюватися.


Нагадаємо, 7-му частину франшизи почали знімати ще в лютому минулого року у Венеції. Робота тривала три тижні, а потім зйомки мали перемістити в Рим, проте вже в березні Італію накрила така хвиля пандемії, що про роботу довелося просто забути на деякий час.

 

Запланована на липень цього року прем’єра «Місії», звісно ж, через перервані зйомки переноситься на листопад, проте загадувати щось — справа невдячна.


До слова, режисер франшизи МакКуоррі планував знімати деякі сцени «Місії» в Україні, а Том Круз навіть приїжджав до столиці нашої країни, щоб ознайомитися з локаціями, гуляв Києвом, зустрічався з президентом та мером, проте не склалося...