Кортні Кокс повторила знаменитий номер із «Друзів» вдвох із Едом Шираном

02.06.2021
Кортні Кокс повторила знаменитий номер із «Друзів» вдвох із Едом Шираном

Кортні Кокс.

Щоб підкорити соцмережі своїм відео, необов’язково бути суперпрофесіоналом, досконало виконувати чи показувати щось — досить бути позитивним і не боятися виглядати кумедно.

 

Так, нещодавно 56-річна зірка культового серіалу 90-х «Друзі» Кортні Кокс вирішила потішити своїх шанувальників, виконавши знаменитий танець із ситкому, який вона виконувала там зі своїм кіношним братом Девідом Швіммером.

 

Герої серіалу намагалися за будь-яку ціну потрапити на новорічне шоу Діка Кларка напередодні міленіуму, тому вигадали смішний парний номер із різними кумедними па.

 

На цей раз, двадцять років потому, Кортні запросила до танцю свого друга — чотириразового лауреата «Греммі», британського виконавця Еда Ширана.

 

Поряд зі стрункою і витонченою актрисою (яка, до слова, на 25 років старша за нього) співак виглядав клишоногим ведмежам, проте їхній парний номер просто «порвав» публіку — лише за добу його переглянули в інстаграмі понад 9 мільйонів користувачів. «Це чудово!»; «Інтернету більше немає, тому що він вибухнув»; «Переглядаю вже по десятому колу» — пишуть підписники соцмережі.

 

Нагадаємо, Кортні Кокс, Девід Швіммер, Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу, Метт Леблан та Меттью Перрі дали згоду взяти участь у спецвипуску «Друзі: возз’єднання», тож відео з Кортні Кокс та Едом Шираном стане гарною рекламою для цього проєкту.


Як виявилося, британський співак та американська актриса товаришують понад сім років, відтоді як Ед познайомив Кортні зі своїм другом — автором і виконавцем Джонні МакДейдом у 2013 році. Склалася хороша пара, і сьогодні Ширан зізнається, що приємно бачити людей, яких любиш, такими щасливими і закоханими.