Він повертається! Кевін Спейсі приступає до зйомок у новому фільмі

25.05.2021
Він повертається! Кевін Спейсі приступає до зйомок у новому фільмі

Кевін Спейсі.

Світ шоубізнесу й дня не проживе без пліток, адже це полінця, які підживлюють вогонь інтересу публіки до світу селебріті.

 

Щоднини ми читаємо в жовтій пресі чи в «глянці» про харасмент, педофілію, зради, розлучення, забуваючи про той культурний контент, який повинен продукувати і, зрештою, продукує шоу­бізнес.


Днями, коли пристрасті довкола звинувачення відомої зірки Голлівуду Кевіна Спейсі в домаганнях трішки вляглися, ЗМІ радісно сповістили, що актор повертається на знімальний майданчик.

 

Цього разу Кевін зіграє, ні, не умовного президента США, а детектива, який розслідуватиме брехливе звинувачення у педофілії. Фільм називатиметься «Людина, яка привабила Бога», а продюсуватиме його Франко Неро.

 

«Я був щасливий повернути його на знімальний майданчик», — повідомив він, адже після зйомок у легендарному серіалі «Картковий будиночок», де Спейсі зіграв президента США Френка Андервуда, і звинувачень у домаганнях, які згодом просто посипалися зусібіч на актора, дорога в професію для нього була закрита.

 

Усі обвинувачі раптом ніби прокинулися від летаргійного сну й почали пригадувати, як актор намагався звабити їх, причарувати й затягнути в ліжко.

 

З десяток уже зрілих чоловіків звернулися до судових органів зі звинуваченнями на адресу суперзірки, розраховуючи, мабуть, урвати дещицю від того пирога чималих гонорарів, які Спейсі отримав за зйомки в успішних фільмах.

 

До суду, правда, дійшла лише одна справа щодо домагань в 2016-му до 18-річного парубка, проте в жовтні 2019-го справу закрили, оскільки позивач помер.


На гребені хейту й обвинувачень Кевін Спейсі записав відеоролик у стилі «Карткового будиночка» під назвою «Дозволь мені бути відвертим», у якому не став виправдовуватися, а просто запитав у пліткарів: «Не могли б ви не поспішати з судженнями без фактів?».

 

І, здається, життя розставило все по місцях...