Тіна Кунакі запостила Київ - модель приїхала на зйомки реклами

18.05.2021
Тіна Кунакі запостила Київ - модель приїхала на зйомки реклами

Тіна Кунакі.

До столиці України прибула французька модель Тіна Кунакі для зйомок у рекламі.

 

Можливо, ця робоча поїздка так би й залишилася малопоміченою, якби Тіна не виклала у себе в інстаграмі сторіз і кілька фото зі знімального майданчика, де було зазначено місце її перебування, та дуже цікаву світлину, на якій молоді парубки-«альпіністи» миють вікна в її готелі, підписану «Доброго ранку, Києве!».

 

Позаяк iще донедавна міжнародне написання назви нашої столиці виглядало ось так — Кiev, то шанувальники моделі тут-таки її виправили: правильно писати Kyiv.

 

Проте загальний тон відгуків під цими світлинами був дуже привітний і гостинний, адже українці — вони такі — раді всім, хто хоч щось гарне скаже чи напише про нашу країну.


24-річна Кунакі в Україні більше відома як дружина французького актора Венсана Касселя. А ще їй приписують роль розлучниці, ніби вона відбила чоловіка у зіркової Моніки Белуччі, з якою Венсан прожив 18 років.

 

Проте це неправда — шлюб двох зірок на той час уже зазнав фіаско. Венсан на той час уже два роки жив у Бразилії, яку просто обожнює (настільки, що навіть захопився капоейрою), Моніка ж його захоплення не поділяла.

 

Натомість із Тіною в актора чудові стосунки (незважаючи на різницю у віці 30 років), вони виховують маленьку донечку Амазоні (данина любові до південноамериканської країни?).

 

І все ж є дещо спільне між обома дружинами Касселя — нинішньою і колишньою: у Тіни також тече італійська кров, адже її мама родом із Сицилії.