Донька Брюса Уїлліса та Демі Мур Таллула заручилася

07.05.2021
Донька Брюса Уїлліса та Демі Мур Таллула заручилася

Таллула Уїлліс.

Важко бути донькою зірки, а коли обоє батьків належать до цієї обойми — вдвічі важче.

 

Не оминула ця нелегка доля і доньку зіркових Брюса Уїлліса та Демі Мур Таллулу Уїлліс.

 

Дівчинка змалечку бачила сяючу красою маму та харизматичного й у біса талановитого батька, тож як тут не зародитися «хробачку» непевності у своїх силах і чарах.

 

Дівчинка ще з підліткового віку страждала від дисморфії — психічного розладу, пов’язаного з ненавистю до власного тіла (а як тут полюбиш його, коли поряд бездоганна в усіх відношенням мама).

 

Дитячі переживання почалися ще після розлучення батьків, коли Таллулі було лише 6 років, а з часом до цих переживань та дисморфії додалася й турбота про маму, яка після розлучення в 2013-му з Ештоном Кутчером опинилася в клініці з діагнозом депресія.

 

Уже наступного року допомога знадобилася й самій Лулі, яка почала зловживати алкоголем та наркотичними засобами, тож батькам довелося навіть піти на шантаж — поставити жорстку умову: або дівчина лягає в спеціалізовану клініку, або вони позбавляють її матеріальної підтримки й викреслюють зі списку спадкоємців (а там було що наслідувати — в батька й мами по 180 та 150 мільйонів відповідно).


Та нині, здається, всі неприємності позаду. Таллула Уїлліс хоч і не надто відома й затребувана актриса, як її батьки, проте живе в своє задоволення, у мирі й злагоді зі своїми близькими.

 

А днями сталася й узагалі знаменна, як для кожної закоханої дівчини, подія — 27-річна Лула заручилася зі своїм коханим, 31-річним режисером Ділланом Бассом.

 

Подія відбувалася в родовому маєтку в Айдахо, де народилися і провели все своє дитинство сестри Уїлліс, про що й повідомила Скаут — одна з них. Діллан провів у цьому маєтку весь карантин разом із рідними своєї дівчини, тож, як бачимо, час пройшов для закоханим недарма.

 

«Руки й досі тремтять, як мамині спагеті», — повідомила щаслива Лула у своєму інстаграмі.