Ді Капріо зіграє у новому фільмі легендарного режисера Мартіна Скорсезе

23.04.2021
Ді Капріо зіграє у новому фільмі легендарного режисера Мартіна Скорсезе

Леонардо Ді Капріо.

Пандемія пандемією, а робота за розкладом, подумав легендарний режисер Мартін Скорсезе, «батько» таких кінохітів, як «Таксист», «Казино», «Банди Нью-Йорка», «Вовк із Волстріт» та багатьох інших.

 

Як і в названих фільмах, режисер дуже любить працювати з такими чудовими акторами, як Роберт Де Ніро та Леонардо Ді Капріо, тож і у фільм, над яким він розпочав роботу, також запросив своїх «любимчиків».

 

Картина називатиметься «Убивці квіткового місяця», сценарій написано за документальним романом Девіда Гранна, в якому йдеться про вбивство кількох індіанців, яке розслідує ФБР, зокрема агент Джон Едгар Гувер.

 

Місце дії — штат Оклахома, де в 20-х роках минулого століття знайшли нафту, але землі належали місцевим аборигенам — представникам племені осейджів.

 

До слова, в роботі над фільмом режисеру допомагатимуть консультанти цього племені, які разом із місцевими ремісниками та культурологами робитимуть усе можливе, щоб картина вийшла якомога достовірнішою.


Звісно ж, центральну роль у стрічці Скорсезе віддав Лео Ді Капріо. Крім того, власна компанія Ді Капріо братиме також участь у зйомках фільму, а ще — в його подальшій дистрибуції.

 

Варто зазначити, якщо раніше зірку Голлівуду сприймали лише як красунчика, який все ще очікує свого «Оскара», то, врешті-решт, актор таки здобув цю нагороду, але не це головне в його житті.

 

Ді Капріо давно й успішно займається не лише з акторським ремеслом, а й бізнесом, пов’язаним із кіновиробництвом. Крім того, він бере участь у багатьох благодійних проєктах та громадських акціях.

 

Так, нещодавно Леонардо написав відкритого листа новообраному президенту США Джо Байдену з вимогою негайно вжити заходів із подолання кліматичної кризи.