Собака лондонця почав шкутильгати: так він співчував господарю з переломом

03.03.2021

Житель Лондона Рассел Джонс поламав ногу і, як водиться в таких випадках, йому наклали гіпс та порекомендувати ходити з паличкою.

 

Та за деякий час чоловік помітив, що його улюблений пес і по­стійний товариш по прогулянках Білл також почав шкутильгати.

 

Господар тварини занепокоївся і пішов зі своїм чотирилапим другом до ветеринара. Біллу зробили рентген, ретельно обстежили, але жодних ушкоджень кінцівки не виявили.

 

На всі ці процедури Рассел витратив 300 фунтів стерлінгів (десь приблизно 11 тисяч гривень) — що й казати, сума навіть за західними мірками чималенька, проте пан Джонс був радий, що з його улюбленцем усе гаразд. Однак у чому ж крилася таємниця кульгавості пса? Виявляється, Білл таким чином виявляв солідарність зі своїм хазяїном, тому на пару з ним накульгував.


Рассел Джонс був настільки зворушений поведінкою свого друга, що зняв відео, як вони удвох прогулюються, накульгуючи, і виклав його в Ютуб. І що б ви думали?

 

Ці кадри переглянули десятки тисяч користувачів соцмереж і тисячі репостів, адже це не просто мило й зворушливо — це відео викликає емпатію до живих істот, які нас оточують і виявляють любов і відданість за нашу турботу про них.