Її 200 мільйонів: Аріана Гранде стала рекордсменкою за кількістю підписників в «Інстаграмі»

04.09.2020
Її 200 мільйонів: Аріана Гранде стала рекордсменкою за кількістю підписників в «Інстаграмі»

Аріана Гранде

Інтернет — це велика підмога в роботі, розвага під час відпочинку, паличка-виручалочка під час знаходження потрібної інформації, але все це може перекреслити інтернет-залежність, якою масово останні роки «хворіють» не лише підлітки, а й цілком дорослі люди.
 
Бо як інакше пояснити мільйони переглядів сторінок зірок у їхньому «Інстаграмі»? Зазвичай на тих сторінках і інформації ніякої немає — переважно фото, проте і цей «продукт» споживають мільйони користувачів.
 
Так, нещодавно американська виконавиця Аріана Гранде посіла першу сходинку серед жінок, яка перетнула позначку в 200 (!) мільйонів фоловерів у соцмережі «Інстаграм». (Нагадаємо, серед чоловіків пальму першості впевнено тримає  відомий футболіст Роналду із 237 млн «уболівальників»).
 
Аріані у її 27 років є чим пишатися, адже здобутків чимало — вона і співачка, і автор своїх пісень, і акторка, встигла вже й «Греммі» отримати, співпрацювала з відомим брендом Reebok, після чого й свою лінію спортивного одягу випустила, стала обличчям модного будинку Givenchy.
 
До того ж відомі глянцеві видання постійно беруть у неї інтерв’ю чи просто висвітлюють її життя, як і інших зірок.
 
Проте знаходяться мільйони людей, яким замало такої інформації, тож їм необхідно щоденно знати, чим дівчина займалася сьогодні, в що була вбрана, де відпочивала, куди ходила на шопінг.
 
Таким чином люди заповнюють пустоти у своєму житті, а зірки поповнюють ряди своїх прихильників.