Балда Болдирєв

Балда Болдирєв

Ідеї сепаратизму все ще живуть у Партії регіонів, яка востаннє переживала загострення в цій царині на з’їзді «депутатів всіх рівнів» у Сіверськодонецьку в листопаді 2004 року. Народний депутат Юрій Болдирєв заявив про те, що один із регіонів нашої держави — Галичина — це «наріст на тілі України», «наслідок пакту Ріббентропа–Молотова». І від нього треба відмовитись. «В одних кордонах утримувати Галичину і Донбас, Галичину й Крим можна тільки силою», — сказав Болдирєв минулої п’ятниці.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вітання через ґрати

Вітання через ґрати

Юлія Тимошенко зустріла 52–й рік життя в ув’язненні. Прихильники вирішили підтримати екс–Прем’єр–міністра і влаштували мітинг під стінами Лук’янівського СІЗО. Мали на меті засвідчити підтримку лідерці БЮТ, виступити проти політичних переслідувань, по можливості — зчинити такий галас, який з–за стін могла б почути сама іменинниця.

Як називатиметься партія Шухевича?

Як називатиметься партія Шухевича?

У суботу в Києві відбувся вже XXV з’їзд Української національної асамблеї (УНА–УНСО). На засіданні в Будинку архітектора йшлося про складну політичну ситуацію, участь у парламентських виборах–2012 та співпрацю з іншими націонал–патріотичними силами. Делегати з усієї України — понад дві сотні — ухвалили зміни до статуту, обрали нових членів партійного проводу, а Ігора Мазура (Тополю) — головою політради. Головою виконкому замість покійного Руслана Зайченка став 24–річний Дмитро Павєльєв.

Всі статті рубрики