Усі — на пікнік!

Усі — на пікнік!

Загнані у стіни офісів, квартир і будинків, ми хоча б на пару годин намагаємося вислизнути з повсякденної рутини на природу і вдихнути не лише свіжого повітря, а й запах справжнього диму, та скуштувати м’яса, приготованого на залишках живого вогню. «На шашлик» — ці слова мають якийсь магічний вплив на всіх, незалежно від віку і статі. А щоб усiлякi гастрономічні прикрощі не зіпсували свята виходу на природу, дослухаємося до порад бувалих людей.

Пахне смаженим і травами

Пахне смаженим і травами

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кажуть, добре підібрані спеції і трави — запорука гарної м’ясної страви незалежно від того, у який спосіб її приготовано, — на відкритому вогні чи на пательні.

Узагалі, шмат доброго соковитого м’яса смакуватиме досконало лише приперченим і присоленим, додаткові приправи навіть не потрібні. (для найкращого результату сіль беріть морську, а перець — свіжозмелений). Проте, якщо ви захочете надати стравам певного національного колориту, пікантності й вишуканості, скористайтеся такими найуживанішими травами, які гідно підкреслять смак м’яса.

Всі статті рубрики