Співачка Ірина Федишин спричинила гнів антивакцинників

16:40, 02.09.2021
Співачка Ірина Федишин спричинила гнів антивакцинників

Ірина Федишин (facebook.com/iryna.fedyshyn.7)

Співачка Ірина Федишин спричинила гнів противників вакцинації від коронавірусу.

 

2 вересня, як повідомляє Україна молода, співачка зробила пост на своїй сторінці в Інстаграмі про те, що вся її сім’я зробила щеплення від ковіду.

 

«Сьогодні з чоловіком вакцинувалися від COVID-19. Жодного бажання когось агітувати. Взяли першу дозу pfizer, наступна доза після 21 дня. Почуваємося добре, лише у двох трохи «тягне» місце уколу. Мої батьки, до речі, теж вже вакцинувалася вакциною Astrazeneca. Взяли вже 2 дози. Перенесли нормально. Друзі, а як у вас справи з вакцинацією?» - написала Ірина Федишин.

 

При цьому в коментарі прийшли антивакцинники.

 

«Категорично не вакцинуюсь і нікому не раджу! Мої батьки лікарі і в постійному контакті з хворими. Частина їхніх колег, яка перенесла попередні хвилі covid без зараження, після вакцинацій Зеником зараз хворіє», - написала igryniak і за 18 хвилин набрала 25 лайків.

 

«І я не розумію, як не розуміти того, що нас знищать тими вакцинами, це чіпіювання......(Теж не нав'язую, в кожного своя думка).....» - погодилася з igryniak користувачка Інстаграму lili4kadragan.

 

«Не планую вакцинуватися, бо ні жодна з цих вакцин , що є, не захищає! Не раджу», - написав в свою чергу користувач Інстаграму vadimger08.

 

Водночас немало коментарів і на підтримку співачки.

 

Як повідомляла Україна молода, у Києві, Львові та Одесі відкрили центри «щеплення вихідного дня».