Ілон Маск про COVID-19: щось дуже оманливе

11:02, 15.11.2020
Ілон Маск про COVID-19: щось дуже оманливе

Ілон Маск здав 4 тести на коронавірус протягом дня.

Керівник компаній SpaceX та Tesla Ілон Маск припускає, що захворів на COVID-19 і в його випадку хвороба проходить у легкій формі.

 

Як інформує Україна молода, про це Маск написав у соцмережах в неділю.

 

«Я отримую абсолютно різні результати від різних лабораторій, але, найімовірніше, у мене легка форма захворювання на COVID-19. Мої симптоми - це легка застуда, що й не дивно, адже коронавірус і є різновидом застуди», - написав керівник SpaceX.

 

Зауважимо, що минулої п’ятниці, після появи симптомів застуди Ілон Маск здав 4 (!) тести на коронавірус протягом дня. Два з них були негативні, а ще 2 показали позитивний результат.

 

«Відбувається щось дуже оманливе. Чотири рази за день я здав тест на COVID. Два результати виявилися негативними, два - позитивними. Один і той же апарат, той же тест, та ж медсестра. Швидкий тест на антигени від компанії BD», - зазначив Маск.

 

Знаменитий мільярдер підкреслив, що це може бути досить поширеною проблемою, якщо така ситуація трапилася з ним. Та додав, що впродовж доби отримає результати ПЛР-тестів із різних лабораторій.

 

Зауважимо, що наприкінці вересня Ілон Маск заявив, що він та його сім’я не збираються у майбутньому вакцинуватися від COVID-19, адже вони не перебувають у зоні ризику.

 

Окрім того, глава Tesla вже неодноразово виступав проти карантинних обмежень, бо вони, на його думку, не йдуть на користь загальному благу.

 

Як повідомляла "УМ", Папа Римський Франциск запропонував проводити безкоштовні тести на коронавірус безхатченкам Риму.