Волонтерка Інна Волкова померла від коронавірусу у Києві

11:55, 21.10.2020
Волонтерка Інна Волкова померла від коронавірусу у Києві

Інні Волковій було всього 21 рік.

Від ускладнень, що викликав COVID-19, у київській лікарні 20 жовтня померла волонтерка Інна Волкова. Їй був всього 21 рік. Волкова боролась за життя два тижні.

 

Інну Волкову намагались врятувати в реанімації Київської лікарні №9. Вона була під’єднана до апарату ШВЛ. Але, на превеликий жаль, Інна померла, написали у фейсбук-сторінці ГО "Фундація регіональних ініціатив", де працювала волонтерка.

 

У громадській організації тепло відгукуються про неї.

 

"Інна була громадською діячкою, активісткою і дуже щирою людиною. Вона допомагала, захищала й оберігала неймовірну кількість людей. Сьогодні зупинилося велике любляче серце неймовірної дівчини", -  пишуть на сторінці.

 

Через COVID-19 і його наслідки організм жінки не витримав. Коронавірус спровокував у неї пневмонію і рідкісне захворювання – синдром Гієна – Барре. Імунна система людини при цьому синдромі сама вражає власні периферійні нерви й призводить до повного паралічу.


"Україна молода" приносить глибокі співчуття рідним й друзям дівчини.

 

За останню добу, 20 жовтня, через коронавірус в Україні померли 113 хворих. Загалом з початку пандемії в країні зареєстрували 5 786 смертей внаслідок COVID-19. Через складну ситуацію з поширенням хвороби Київ лишається у помаранчевій зоні карантину.