Хвора на COVID-19 дружина заммера Ірпеня Наталя Маркушина померла після пологів

14:01, 25.09.2020
Хвора на COVID-19 дружина заммера Ірпеня Наталя Маркушина померла після пологів

Маркушина заразилася вірусом, коли була на останньому місяці вагітності.

У Німеччині від ускладнень коронавірусу (COVID-19) померла дружина першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина – Наталя.

 

Жінка померла в німецькій клініці у віці 34 років, повідомляє ТСН.

 

Наталії було 34 роки. Вже перебуваючи на останньому місяці вагітності, вона захворіла на коронавірус. У один із столичних пологових будинків її госпіталізували вже у важкому стані.

 

Їй вдалося народити сина Марка, проте сама не змогла побороти хворобу – сил в ослабленому організмі після пологів вже не залишалося.

 

Небезпечна хвороба дала ускладнення, після 10 днів у пологовому столиці жінку в непритомному стані перевезли до Німеччини.

 

Однак надії рідних та близьких Наталії не справдилися – у закордонній клініці також не змогли врятувати її життя.у

 

"Мені ніколи не було так боляче писати… Сьогодні відійшла у Вічність прекрасна людина – Наталія Маркушина (Бадрудінова) – дружина мого друга, Олександра Маркушина. Наталія Олександрівна ціною свого життя подарувала життя своєму сину", — написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Володимир Карплюк.

 

Зауважимо, що Олександр Маркушин є фактичним керівником міста Ірпінь під Києвом, який балотується на посаду міського голови (наразі вона є вакантною) на місцевих виборах. 

 

 
 
 

 

 

 

«Така трагічна новина, дуже шкода молоду жінку, малюк ніколи не побачить маму, а вона ніколи його навіть не потримає на руках... Дуже шкода», - пишуть у коментарях українці.