Мер Черкас Анатолій Бондаренко обіцяв «поламати салагу» з Нацкорпусу, відео

17:48, 07.04.2021
Мер Черкас Анатолій Бондаренко обіцяв «поламати салагу» з Нацкорпусу, відео

Анатолій Бондаренко нецензурно лається і лізе у бійку з опонентами.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко потрапив у черговий скандал: неадекватно відреагував на критику лідера місцевого осередку Національного корпусу Дмитра Кухарчука і ледь не побився із активістом під час засідання міськради.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляють місцеві ЗМІ Черкас.

 

Зазначається, що сварка почався після того, як активіст Кухарчук у своєму виступі звинуватив мера в корупції й невиконаних обіцянках.

 

Тоді як Бондаренко не виявив бажання дискутувати з опонентом з важливих для міста питань, а одразу перейшов до образ і навіть погроз. Зокрема, мер запропонував з'ясувати стосунки по-чоловічому. Втім, бійка не відбулася, оскільки вчасно втрутилася  поліція.

 

«Не тикай мені. Тому що я по-чоловічому можу вийти... Салага... Йди сюди, я тебе б*** поламаю", - кричав Бондаренко на адресу Кухарчука.

 

Наостанок мер Черкас кинув у активіста картонною фігурою свого ж зображення у повний зріст, яке принесли на сесію активісти.

 

 

Як повідомляла «УМ», в минулому році міський голова Черкас звернувся в Печерський суд Києва з позовом про захист честі і гідності проти президента Зеленського, який назвав його бандитом. Втім, Бондаренко програв: суд відхилив його позов.