Ляшко приїхав на велосипеді до Зеленського і кинув його без охорони (фото, відео)

10:08, 21.05.2019
Народний депутат, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко приїхав на консультацію з Володимиром Зеленським до Адміністрації президента України на велосипеді.
 
Велосипед депутат залишив поблизу будівлі без охорони.
 
"Тут є стоянка для велосипеда? Я бачу, що немає", - сказав Олег Ляшко.
 
"Я лишу тут велик і надіюся, ніхто його не вкраде, поки я піду на консультації", - сказав Олег Ляшко.
 
 
Водночас він дозволив журналістам покататися на його велосипеді.
 
 
 

Стоячи під будівлею Адміністрації президента Олег Ляшко зазначив, що рішення Володимира Зеленського розпустити Верховну Раду є неконституційним, але політичним, бо "75% українських громадян хочуть перевиборів у парламент".

 

 

"Я погоджуюся з цими людьми, ми готові йти на перевибори ... Але проводити парламентські вибори, не змінивши виборчу систему - це обман українців", - сказав Ляшко.

 

 

Олег Ляшко також транслював у своєму Facebook ситуацію в самій Адміністрації президента перед консультаціями із Зеленським. Він планував транслювати і саму зустріч, однак охорона йому відмовила і порадила дотримуватися інструкцій. Після емоційних дискусій Олег Ляшко увійшов до кабінету на консультації без телефону.

 

 
 
Як відомо, вчора Києвом на велосипеді їздив міський голова Віталій Кличко.
 
Велосипедом він добирався на інавгурацію президента Володимира Зеленського - через перекриття руху транспорту в центрі столиці.
 
"Містом сьогодні пересуватися складно. На першу зустріч зранку і потім на інавгурацію поїхав на велосипеді", - повідомив Віталій Кличко у Фейсбуку.
 

 

Як повідомляла "УМ", новообраний президент Володимир Зеленський запросив глав фракцій порадитися щодо розпуску Ради.

 

Нагадаємо, під час інавгурації президент Володимир Зеленський запропонував уряду добровільно прийти у відставку і оголосив, що дає депутатам два місяці та "розпускає Верховну Раду".

 

Водночас віце-спікер парламенту Ірина Геращенко вважає неконституційним розпуск парламенту президентом Володимиром Зеленським, а депутат Микола Княжицький зазначив, що розпуск Ради Зеленським веде до узурпації влади.