Мільйонер Зеленський - борець із буржуями

23:12, 13.08.2021
Мільйонер Зеленський - борець із буржуями

За Зеленського знову готова голосувати більшість. (Фото Офісу президента)

За Зеленського знову готова голосувати більшість. Я визнаю свою помилку і закликаю зробити це своїх читачів. Тих, хто вважає виборців Зеленського тупими "шлунками".

 

Ні. Минуло два роки. Криза по всіх фронтах. Економічна - дуже помітна, соціальна теж. Але тарифи, бачте, не сакральні. Зеленський у цьому не винен. Нарід бідний - але все одно за Зеленського.

 

Отже, шлункам є, що їсти. Мабуть, 73% таємно отримують на рило соцпайок: макарони, шпроти, чекушку. Інакше не можу пояснити, чому шлунки не бунтують.

 

Або, як я казав на початку, вони не шлунки. Це 73% абсолютно мотивованих руйнівників держави Україна. Всіх її крихких інституцій. Вони не хочуть у Росію. Але вони хочуть в УРСР.

 

Що таке совок? Жерти теж не особливо є. Або ж грошей на пожрать не дуже. Зате є якась стабільність у телевізорі. А ще вороги. Буржуї.

 

Мільйонер Зеленський - борець із буржуями. Він розкуркулює. На словах - але це подобається чути, це тішить вухо пролетаря. 73% (їх зараз 61%, але поправимо) - пролетарі світоглядні. Тому готові до бурчання у шлунках, аби всіх панів до 'дної ями. На словах - але ж які слова...