Про Кіру Рудик і «управлінця» Притулу

00:12, 28.04.2021
Про Кіру Рудик і «управлінця» Притулу

Сергій Притула і Кіра Рудик раніше добре ладнали.

Кіра Рудик словами до Притули про "керувати партією це не в клубах виступати" несвідомо сформулювала основну проблему українського суспільства.
 
Вона була готова відправити шоумена і можливо хорошого парня, але гарантовано некомпетентного управлінця, керувати столицею воюючої країни, а як тільки справа торкнулася її особистого інтересу - одразу згадала про його непрофесійність та сумнівний як для фахового політика рід занять.
 
Хоча зовсім нещодавно своїм "основним політичним ворогом" називала чомусь не людину, яка все життя якраз "виступала по клубам", а професіонала світового рівня.
 
Так і українці навряд чи б запросили Притулу відремонтувати дах або вирізати пухлину, зато обрали керувати державою коміків, продюсерів, фотографів та колективного Колю-Котлєту - бо не асоціюють державу з собою та своїм майбутнім.
 
Тому і втрачають її раз по раз чи не кожного покоління, та поставили її існування під питання і в теперішній час.
 
А тепер дивуються подібно до Кіри Рудик - як же так, чому все валиться, ми ж таких гарних хлопців красивих запрошували, а як треба оперувати вони танцюють та відосікі знімають?
 
Так що діагноз як на долонях, а відповідно і лікування цієї хвороби: і такі "політики" як Рудик, і такі "управлінці" як Притула, і всі президенти зі своїм оточенням, яке "виступає в клубах" - мають назавжди піти з української політики, поступившись місцем оновленій державницькій еліті.
 
Якщо ні - то знову піде дежава, просто так вже було не раз і не два, але хтось же має розівати це прокляте порочне коло.