Мобілізаційні пристрасті: У Кривому Розі помер чоловік в ТЦК

11:12, 07.05.2024
Мобілізаційні пристрасті: У Кривому Розі помер чоловік в ТЦК

У ТЦК Кривого Рогу сталася надзвичайна подія - помер військовозобов"язаний.

На Дніпропетровщині в Саксаганському ТЦК та СП Кривого Рогу помер військовозобов'язаний.

 

Як інформує УМ, про це 7 травня повідомила у Фейсбуці служба зв’язків з громадськістю Дніпропетровського обласного ТЦК та СП.

 

"Повідомляємо, що 5 травня на території Саксаганського ТЦК та СП м. Кривого Рогу внаслідок раптового різкого погіршення стану здоров’я помер військовозобов’язаний. Різке погіршення здоров’я військовозобов’язаного супроводжувалось ознаками епілептичного нападу", - йдеться у повідомленні.

 

У терцентрі зазначили, що була негайно викликана швидка медична допомога, до прибуття якої військовозобов’язаному надавалась домедична допомога. Співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу.

 

"За фактом смерті громадянина тривають слідчі дії правоохоронних органів, до завершення яких просимо утриматись від емоційних і неперевірених заяв та суджень", - наголосили в ТЦК.

 

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про раптову смерть в ТЦК Кривого Рогу 44-річного чоловіка, який після проходження військово-лікарської комісії готувався відбути до навчального центру.

 

Як повідомляла УМ, у Виноградові на Закарпатті співробітники ТЦК стріляли у повітря під час конфлікту з ромами.