Зведені загони МВС будуть направлені в регіони - Клименко

12:34, 24.03.2024
Зведені загони МВС будуть направлені в регіони - Клименко

Клименко доручив підготувати зведені загони МВС для направлення в регіони. (Фото: Фейсбук МВС України)

До оперативного направлення зведеного загону в регіон, який потребуватиме допомоги мають бути готові керівники підрозділів системи МВС 

 

Як інформує УМ, про це заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомило МВС України на своїй сторінці у Фейсбуці..

 

Підготовка зведених загонів по всій Україні стала однією з ключових тем наради з керівниками Нацполіції, ДСНС, Нацгвардії. Вони мають бути готові до оперативного направлення зведеного загону в регіон, який потребуватиме допомоги, ‒ заявив Клименко.

 

Також учасники наради обговорили питання безпеки у містах, евакуації людей з прифронтової території, дії під час відключень електроенергії.

 

Звісно, сьогодні подякував усім, хто упродовж останніх діб ліквідовував наслідки ворожих ударів. Серед них - Сергій Богатир. Він врятував чоловіка, який під час пожежі перебував на кондиціонері. Рятувальники Олексій Макушенко, Богдан Попов, Сергій Петінов, Сергій Якушин, які гасили обʼєкти енергетичної інфраструктури. Надзвичайники, які рятували людей - Юрій Смородський, Андрій Хозов, Сергій Левченко, Віталій Ляховський, Костянтин Войтенко. Дякую кожному, ви - наші Герої МВС, ‒ наголосив Клименко.

 

 

Нагадаємо, Королева Нідерландів поспілкувалася з українськими бійцями в реабілітаційному центрі.

 

Як повідомляла УМ, Ухилянти начувайтеся: Клименко обіцяє карати чоловіків за незаконний виїзд з України.