На Дніпропетровщині Зеленський «проінспектував» центр підготовки мобільних вогневих груп, фото

13:33, 05.02.2024
На Дніпропетровщині Зеленський «проінспектував» центр підготовки мобільних вогневих груп, фото

На Дніпропетровщині Володимир Зеленський ознайомився з роботою центру підготовки, де тренуються мобільні вогневі групи. (Фото: сайт ОП)

Під час робочої поїздки до Дніпропетровської області Президент України Володимир Зеленський відвідав центр підготовки, де відбувається тренування мобільних вогневих груп.

 

Як інформує УМ, про це 5 лютого повідомили на сайті Офісу Президента.

 

Глава держави ознайомився з умовами проживання та проходження служби військовослужбовцями.

 

Президентові доповіли про стан укомплектування мобільних вогневих груп. Він поспостерігав за процесом навчання у спеціалізованих класах мультимедійних тренажерів ПТРК «Фагот» та ПЗРК «Ігла», а також за виконанням особовим складом мобільних вогневих груп вправ із практичних стрільб.

 

 

Володимир Зеленський також вручив державні нагороди військовослужбовцям регіонального управління Сил територіальної оборони «Схід» Збройних Сил України та оперативного командування «Схід» Сухопутних військ ЗСУ.

 

«Хочу подякувати вам за знищення повітряних цілей ворога, за захист нашої держави, наших сімей, за захист України. Бажаю вам міцного здоров’я і тільки перемоги. Тільки вперед! Слава Україні!» – сказав Президент, звертаючись до військовослужбовців.

 

 

Як повідомляла УМ, Зеленський на Дніпропетровщині відвідав розташування ПвК «Схід» і нагородив пілотів.