УкРАїна — провідник Сонячного космічного циклу - Ірина Омельченко

14:02, 27.10.2023
УкРАїна — провідник Сонячного космічного циклу - Ірина Омельченко

Ключ до відповідей полягає у знаннях про зміну чертогів Кола Сварога.

Чому останнє тисячоліття, як і попереджали волхви — наші давньоукраїнські мудреці, які були зберігачами багато тисячолітніх знань, носіями стародавньої української культури й духовності,  було найважчим для нашого народу?

 

Яка велика планетарна сила закладена в розумінні сходження Українського Сонця?

 

Ключ до відповідей полягає у знаннях  про  зміну чертогів Кола Сварога і вплив кожного з них на формування свідомості людства і розвиток цивілізації. Цей ключ відкриває багато дверей для осмислення  минулого і ствердження майбутнього, та надає відповідь чому в різні часи, в різних країнах видатні вчені, математики, богослови, астрологи, філософи запевняли, навіть ніколи не бачивши Україну,  що саме з неї повстане Новий світ.

 

Коло Сварога зберігає в собі інформацію про розвиток людства не менше, ніж 26 000 років. Це найдавніша і найдосконаліша система розуміння і спостереження еволюційних циклів, що пов’язує розвиток Всесвіту з розвитком суспільства і впливає на кожну окрему людину.

Коло Сварога має 16 чертогів, які по аналогії зі знаками зодіаку, ділять небосхил на шістнадцять частин, кожна з яких має свою характеристику і властивості. У той момент, коли Сонце проходить певний  сектор кола, людство знаходиться під дією енергетичного впливу конкретного чертога, його знаків і символів, які формують свідомість, будують реальність і правлять світом.

 

Кожен чертог характеризується конкретним тотемним знаком, рунічним символом,  покровительством Бога чи Богині і має свій  енергетичний вплив на розвиток людства.

 

ЧЕРТОГ ЛИСИЦІ. БОГИНЯ СМЕРТІ МОРЕНА

 

Існує легенда про тисячолітнє «прокляття» давніх волхвів. Але насправді «прокляття» волхвів — це наукові попередження про жорстокі випробування  для українського народу протягом тисячі років в самі темні часи Ночі Сварога.

 

Коло Сварога вказує, що Ніч Сварога — період з 392 р. по 2012 р. людство жило в Чертозі Лисиці під покровительством Богині Морени (Марени, Мари).

 

Чертог Лисиці — епоха тотальної брехні, підміни понять, перевертання знаків і символів, маніпуляції свідомістю людства. Правди на землі майже не лишилося.

 

Проходження людством чертогу Лисиці супроводжується розквітом невігластва, домінуванням матеріального над духовним, поневоленням вільного духу людини, нав’язуванням їй комплексу жертви, меншовартості та не супротиву злу, навіюванням різних страхів та забуттям своєї Божественної суті.

 

Морена — покровителька Чертогу Лисиці — це Богиня Смерті. Вона господиня нічного мороку. Її періодом вважається зима — тимчасове завмирання природи.  Її світило Місяць, давній символ — серп, знаряддя жнив ( серп і молот — смерть і голод).

Вона — Богиня зів'ялої природи, духовного занепаду, старості та неминучого кінця. Серп своєю схожістю з місяцем нагадує про Час, що обчислює Богиня Морена кожній людині.

 

Морена – «Мор+ена», Мор - ім’я духу смерті. Сам корінь «МОР» має негативне значення у всіх індоєвропейських мовах.

Українці, як ніхто інші знають, що таке голодний МОР в їхньому житті — ГолодоМОР 1932-1933 років, який забрав життя 10 млн 500 тис українців, із 4 млн – дітей…

 

«Морок, Морена» — слова, що відображають  зміст загибелі і пітьми. Морок — темрява духу, затьмарення свідомості з ефектом ілюзій, що веде до невігластва та духовного падіння. Цей гіпноз свідомості в масштабі епохи — Матриця, де керує система, яка дає масам ілюзії, щоб вони ні за яких обставин не прокинулися і не вийшли  з-під її контролю.

Епоха Морени пов’язана з пануванням темного місячного паразитичного культу, символом якого являється «зірка».

 

Місячний культ — це культ древнього змія. Відмінною рисою місячного культу є нав'язування його людям вогнем і мечем, підкупом і шантажем, наклепом та брехнею — усіма тими способами, які чужі людській природі. 

Культ Місяця з метафізичної точки зору є вторинним, адже Місяць не є джерелом Світла, а лише відбиває сонячні промені. Цікавим є також і те, що носії цих культів постійно воювали між собою. Із найпоширеніших релігій до Культу Місяця відносяться Іслам та Іудаїзм.

 

В епоху Ночі Сварога місячний культ нав’язав українцям — внукам Бога Сонця Дажбога, свої символи, які являються чужими нашому народу на генетичному рівні і ведуть до занепаду та руйнації.

 

Прадавні українці — носії сонячної арійської цивілізації, а згодом — засновники Трипільської цивілізації і культури — вірили в божественність космічних природних сил, були носіями споконвічних  наукових, ведичних знань про Всесвіт, жили по закону процвітання в гармонії в часи «Золотої доби» людства. Наші предки були носіями Культу Сонця, життєрадісного світогляду.

 

В духовному плані місячні культи, на відміну від сонячних, завжди супроводжуються чужими стражданнями, інакше жертвопринесеннями. Слугам місячних культів потрібна життєва енергія жертви для реалізації своїх витівок. Це культ смерті, рабства, страждань. Місячні культи живляться за рахунок сонячних, бо місяць мертве тіло, яке поглинає сонячну енергію.

 

СИМВОЛ ХРЕСТ ІЗ ДВОМА ПЕРЕКЛАДИНАМИ

 

Символом Морени — Богині  смерті, символом темної епохи  являється хрест із двома перекладинами.

 

 

Ось наглядне підтвердження того, що світом правлять знаки і символи!

 

Церква і кладовище часто розташовані поряд, на одній ділянці землі, що являється прямим підтвердженням того, що християнське вчення (релігія) відмінне за змістом від вчення Христа.

Ідея смерті повністю протирічить Божественній цілі вчення Ісуса.

 

Ісус галілеянин із Назарету як Пророк людства свої погляди та метафізичні духовні принципи безумовно пов’язував саме із Сонцем. Існує багато стверджень того, що Ісус певний час жив і здобував ведичні знання в Тибеті у волхвів Далекого Сходу в той період життя, який умисно не висвітлений в Євангеліє.  Він був носієм Світла. Вчення Ісуса були явною ознакою Сонячного культу! Ісус не був юдеєм. Галілеяни і юдеї відрізнялися не  лише етнічно, але й расово — перші були європейцями (вихідцями з Північного Надчорномор’я), а другі — семітами (вихідцями з Аравійського півострова).

 

Ісус ніс людям давні ведичні знання, якими володіли і наші пращури, що були втрачені у темні часи. Але євреї — представники місячного культу (первосвященики) принесли Ісуса в жертву за всіма традиціями своїх обрядів.

 

Священна книга християн «Біблія» не є творенням Бога чи богів і вона не звалилась на людство з небес. Це хроніка буття єврейського народу, що пережила безліч перекладів і переробок. «Біблії» не існувало, поки за наказом імператора Риму Костянтина Великого вона була складена з різних за походженням та змістом джерел.

Римській імперії загрожував розпад, тому лише для утримання влади в 325 році нашої ери Костянтин надає статус державної релігії християнству.

 

 

Підвищення статусу Ісуса Христа  до сина Божого відбулось майже через 400 років після його смерті, коли вже було написано багато хронік життя і діянь Великого Пророка людства і, де він описувався як проста смертна людина.

 

Імператор Костянтин  дає наказ переписати «святі» книги й створити «Біблію»  (в перекладі означає «Книга»), куди б не входила інформація про людські риси Ісуса, а лише про божественні.

Збираючи Біблію «до купи», Костянтин створив гібрид єврейської Тори та книг рабина Савла, відомого як апостол Павло.   

 

В Старий Заповіт Біблії увійшла єврейська Тора, яка виправдовує та заохочує геноцид, війни та рабство. Це сама суть місячного культу, яка не має жодного відношення до українського народу.

 

До Нового Заповіту ввійшли відібрані Костянтином чотири із п’ятдесяти написаних різними авторами Євангелій та чотирнадцять книг рабина Савла (Павло).

 

Саме Савлу належить найбільший внесок у перетлумачення вчення Христа через канони іудаїзму і у створення християнської церкви за зразком іудейської, багато в чому відмінної за змістом від вчення Христа. 

 

По своїй суті Біблія є варіантом Толмуду і Кабали. Проведена римським імператором Костянтином Велика церковна реформа надала нового вигляду християнству, підмінивши ведичний світогляд європейців християнсько-юдейським. «Тільки ті люди вірять в Біблію, які її не читали», - писав Вольтер.

 

Всі знають, як прийшло до нас християнство.  Ось як  про це писав наш духовний батько Тарас Шевченко:

 

«Аж поки іменем Христа

Прийшли ксьондзи і запалили

Наш тихий рай. І розлили

Широке море сліз і крові,

А сирот іменем Христовим

Замордували, розп’яли…».

 

Як і передбачали волхви, з початком епохи Морени, відбулося духовне поневолення сонячної душі та життєрадісного, ярого, свободолюбного, життєстверджуючого духу українського народу.  Був втрачений зв’язок з Батьком Сварогом і відбулася зміна  багато тисячолітніх  ведичних знань наших пращурів про Всесвіт на писану релігію, яка визначила українців не дітьми Божими, внуками Дажбога — Бога Сонця, а «рабами».

 

«Правда така, що ми Дажбога внуки — тримай, русе, це в умі, яко ум великий Божий є єдиний з нами, а тому творімо та говорімо з богами воєдино»,- нагадує нам Велесова Книга.

Тисячолітнє духовне поневолення і знищення духовної культури українців зробили свою чорну справу. Ми  перестали бути господарями на своїй рідній землі. З дітей Творця українці перетворилися на меншовартісних рабів.

 

Християнству всього 2000 років, на Русі йому — трохи 1000 років (епоха Морени). Коло Сварога, яке відслідковували і за циклами якого жили наші пращури, складає  25 920 років. Тобто християнство займає в нашій історії незначну частину.

 

Проте наші предки не просто жили до християнства по вічним законам Всесвіту і людського буття, як вічний Сам Творець, а й примножували свій рід і творили могутні держави. Їх життєві сили подолали всі найважчі випробування за ці довгі тисячоліття. Це говорить про їх тілесні, інтелектуальні та духовні сили.

А духовної сили без Творця не існує. І кров усіх Наших Предків перебуває в нас самих, в наших генах.

 

«Шануй Правду, за якою жили твої предки. Йди шляхами Стародавніх Богів, бо вони колись були людьми твоєї крові та героїчними діяннями здобули Безсмертя» (заповідь аріїв-русинів).

 

Найвищою ідеєю віри наших пращурів була філософія вічного життя, безсмертя, процвітання в гармонії, радість існування на землі, духовна свобода — все це являється запорукою духовного зростання.

 

За минулі понад 2000 років  в християнській релігії не відбулося підняття свідомості людей  до рівня  свідомості Ісуса. Тому, що «раб» Божий  не може мати Вільного Духу, а значить вищого духовного розвитку. Дух святий — вертикальний зв'язок з Творцем, без посередників. Справжнє духовне зростання відбувається у духовно Вільних людей — Синів і Доньок Творця.

Хрест з двома перекладинами, на якому розіп’ята світла невинна  Людина — це символ Богині Смерті Морени.  Це перемога місячного культу над сонячним. Носіння символу смерті негативно впливає на енергетичне поле людини, роблячи її слабкою і вразливою перед викликами долі.

 

Не потрібно бути філологом, аби зрозуміти значення висловлювання «Поставити хрест». Поставити хрест на людині, поставити хрест на кар’єрі, поставити хрест на стосунках — означає «припинити, піддати забуттю, знищити, стерти з лиця землі…».

І кругом нас — одні хрести. Ті, хто ставлять хрести перед в’їздом, чи виїздом з міст і сіл навіть не здогадуються, що проводять чорний обряд на вимирання людей  у цьому поселенні. Ось і маємо руїну матеріальну і духовну, моральну деградацію людських природних стосунків, спотворені життєві цінності… Християнський хрест за формою має продовження в Наву (потойбічний світ).

 

У козаків же був інакший, рівносторонній, хрест — Символ-Оберіг, символ Сонця і вогню, різновид Свастя. (щастя)

Християнська віра в тому вигляді, як її пропагують вороги, вбиває дух і волю людини.

 

Священна  книга арійських народів "Велесова Книга" вчить не підставляти ліву щоку, якщо тебе вдарили по правій. Це хибний шлях, другий удар може бути смертельний. Треба бути готовим дати гідну відсіч нападнику.

Не допоможе і молитва — скільки не товчи перстами в ікону, вона не захистить від ворога: «Таку мали вказівку на часи наші, аби не діяли хибно й Отцям почесті складали: не персти бездіяльні товкли об дерево, а щоб руки наші трудились об рала свої і мечами добували незалежність нашу» (д. 14).

 

«Кувати будемо мечі наші на ствердження сили і силою божеською вразимо ворогів наших» (д. 22).

«Годиться битися за життя нам мечами, які дають силу і владу на землю нашу» (д. 29)…

 

Апогеєм зла, що проявилося в справжньому обличчі християнства, як місячного культу смерті, став прямий заклик і «благословіння» голови сатанинської москальської церкви кіріла гундяєва вбивати українців і пряма участь попів у підтримуванні геноциду українців та розв’язуванні антихристом путіним війни проти нашого народу.

 

У червні 2015 року папа Римський Франциск після окупації росією Криму і частини Донбасу прийняв у Ватикані кремлівського кривавого карлика путіна, руки якого уже були по лікті в крові вбитих його військовими дітей, жінок, мирних жителів Чечні, Грузії, Сирії, України, пасажирів малайзійського літака.

 

Понтифік вручив серійному вбивці, воєнному злочинцю путіну медаль "Ангел миру", яка, за словами Франциска, "має здатність вигравати всі війни і створювати солідарність між націями",- повідомляє "Religion News Service".

 

Що являє собою центр християнської релігії  — Ватикан з середини?  Це — міжнародний мафіозно-фінансовий релігійний «Спрут», католицькі щупальця якого є майже в 160 країнах світу, який активно впливає на геополітику сильних світу цього і тримає в покорі майже півтора мільярди своїх вірян-католиків.

 

Якби відкрили архіви і таємну бібліотеку Ватикану і провели міжнародну незалежну фінансову експертизу діяльності його банку «ІРС» за всі роки його діяльності і обнародували її результати — християнський світ ужахнувся б.

Немає впевненості, що після цього християнська релігія змогла б зберегтися.

 

Останнє тисячоліття — чертог Лисиці Морени — Богині Смерті, як найтемніша ніч перед світанком — Ранком Сварога, було найважчим для України.

 

Місяць — мертве тіло в сонячній системі, здатне поглинати сонячне світло і енергію. Ось чому Московія під кремлівськими зірками не спроможна існувати без України — країни Сонця.  Без України — російська імперія мертва!

 

Вчені науково довели, що українці і московити за своїм етногенезом абсолютно різні народи і їхня спільна історія за останні 350 років – це історія окупації земель та поневолення українців з боку москалів. Паразитична місячна імперія зла — Московія  розмножилася в темну добу через захоплення чужих земель, поневолення народів підкупом і шантажем, наклепом і брехнею.

 

Розв’язана Гітлером і Сталіним Друга світова війна забрала життя понад 71 мільйона людей (військових і цивільних). Втрати українців за час війни склали 14 млн або 20% від загальносвітових людських втрат або 46% від загальних людських втрат СРСР. Втрати українців є найбільші і не порівнянні з втратами інших країн і народів у цій війні.

Організований євреями-більшовиками на чолі з тараном Сталіним Голодомор-геноцид в Україні в 1932–1933 роках забрав життя 10,5 млн українців, з них 4 млн дітей.

 

Від штучного голоду в 1921-1923 роках померло 3 млн українців, в 1946-1947 роках  — 1,5 млн українців.

 

ЗАДУМАЙТЕСЯ! Трьома штучними голодоморами було знищено 15 млн  українців… 

В 30-х роках минуло століття була розстріляна майже вся українська інтелігенція, сліпі кобзарі, їх поводирі і священнослужителі.

 

Представники місячної  темної демонічної і паразитичної цивілізації —московити (москалі) перетворили Україну на колонію, викачуючи з неї не тільки матеріальні, але й духовні, інтелектуальні багатства.

 

Але вищим проявом намагання знищити УкРАїну — країну сонячного культу була світоглядна війна у формі війни символів, адже символ — це сконцентрована енергія Всесвіту. Який символ панує в країні, така і доля її народу.

 

Сакральним символом сонячного культу прадавніх українців-аріїв був ЖОВТО-БЛАКИТНИЙ штандарт. Він означав гармонійне поєднання вогню сонця (РА) і земної речовини (МА), що демонструвало природну перемогу Духу (золоте, жовте) над матерією (блакитне).

 

В епоху Морени жовто-блакитні кольори, які символізували Київську Державу, були замінені на «перевернутий» Державний прапор, із розрахунком на те, що за законом занепаду це призведе до розпаду України і втрати її незалежності.

Символ сонячної цивілізації аріїв — Сварга — споконвічний символ України, життєва енергія, сонячний вихор, як інструмент творення Всесвіту. Сварга, що обертається за годинниковою стрілкою є символом життя і еволюції. Ліквідація символа Сварги автоматично означає ліквідацію сонячної цивілізації. Це й намагався зробити представник місячної темної цивілізації, німецький фюрер Гітлер, який займався чорною магією,  окультизмом і велике значення надавав знакам та символам.

 

Нацист Гітлер спаплюжив і перевернув найпотужніший символ Бога Сонця Сваргу — Свастику, щоб використати її на фашистських знаменах в війні проти всього Світу.

Невипадково він напав на радянський союз 22 червня 1941 року в день найвищої сонячної активності, використовуючи перевернутий символ Сонцеруху.

 

22 червня о 4 годині ранку найжорстокіші бомбардування були завдані саме по Києву, а не по Москві. Гітлер знав, що Україна — це  сакральний центр сонячної цивілізації, символом якої є Сварга — Сонце. А символом Московії, союзника Гітлера по розв’язуванню Другої світової війни, є символ місячного культу — «зірка».

 

Московський фюрер путін — послідовник радянського диктатора Сталіна і німецького фюрера Гітлера — окультист, символіст, чорний шаман, побудував храм сатани — збройних сил Московії, де зберігається кашкет Адольфа Гітлера.

Фюрер путін повторив бомбардування Києва на сході сонця о 4 ранку 24 лютого 2022 року, чим розпочав Третю світову війну.

 

Проте війна України — країни Сонця і російської імперії під кремлівськими зірками  на зламі двох епох — це більше, ніж Третя світова війна. Це Армагедон — безкомпромісна, глобальна битва між двома культами — сонячним і місячним за панування у світі. І переможець в ній буде лише один.

 

Сьогодні від долі УкРАїни залежить майбутнє світу. Тому війна за УкРАїну (країну Сонця) безпрецедентно гостра, рішуча і визначальна — бути чи не бути ЛЮДСТВУ на планеті Земля.

 

Темна  епоха Морени — період тисячолітнього  духовного поневолення, знищення духовної культури та затьмарення свідомості українців зробили свою чорну справу.

Були перевернуті, підмінені, або винищені споконвічні символи, в яких закладена рушійна сила процвітання і перемоги України — країни сонячного світла і духовних енергій.

 

До найсуворішого випробування часу, до вирішальній битви із споконвічними ворогами, від якої залежить існування не лише України, а й всього людства, українці підійшли абсолютно роззброєні, без розуміння та відання того, що відбувається і куди їх в 2019 році завело право вільного вибору, яким керував не розум, а негативні емоції. В епоху мороку і затьмареної свідомості, значна частина українського суспільства досягла вершини невігластва і моральної деградації.

 

Українці — нащадки Великої Трипільської цивілізації і культури, нащадки аріїв, які творили могутні держави, завдяки Світлу Вищого Розуму та вільному, непереможному Духу. Народ Світлоносець,  воїн і хлібороб, який багато століть ціною життів найкращих синів свого народу виборював свою свободу від гноблення паразитичних місячних культів, обрав своїм президентом (гетьманом) під час вирішальної битви з місячним культом — Московією, представника темного місячного культу — єврея малороса, на генетичному рівні носія «руского міра», чужого і ворожого до всього українського, який заробляв на українцях тим, що глумився і насміхався з них.

 

В останні планетарні часи епохи мороку та духовного занепаду українці  досягли вершини свого невігластва і моральної деградації. Знехтували національною гордістю і гідністю, знехтували духовним, заради обіцяного матеріального (міфічних зарплат та пенсій), обравши в вирішальний момент, від якого залежало існування української нації і держави, — абсолютного дилетанта для виконання функцій президента і верховного головнокомандувача ЗСУ. Таким чином, українці з власної волі отримали і ганьбу, і війну…

 

 

Україна вистояла і продовжує боротися:

 

незважаючи на те, що ніхто в світі не вірив, що Україна протримається більше трьох діб;

незважаючи на те, що Україна залишилася один на один з могутнім ворогом — ядерною російською імперією, а інші держави-члени НАТО боялися та не наважувалися виступити проти агресора і надати Україні необхідну зброю для обороги;

незважаючи на те, що Україна була  роззброєна, розмінована і влада готувала її до здачі Московії на поталу і розграбування.

 

Україна — це центр світового Добра, яка протистоїть абсолютному планетарному Злу.

Українці вистояли! Ми ментально і духовно перемогли «рускій мір» — фашизм! За Україною стоять Космічні сили Ранку Сварога, які пробуджують і зміцнюють її Дух, Силу і Волю.

Розпочався Сонячний планетарний цикл, провідником і наставником якого являється Україна.

 

Від цієї досконалої Істини не можна відхилитися через емоційний стан, війну, бомбардування, підрив Каховської ГЕС та інші жорстокі випробування.

 

ПЕРЕМОГА УкРАїни — це Божественний План, який витримає будь-які іспити. Єдиний ВИЩИЙ ЗАКОН править справедливо, мудро і досконало. І правив задовго до того, як почав зароджуватися сам Всесвіт.

 

22 грудня 2012 року закінчилася Ніч Сварога, чертог Лисиці — Морени втратив свій вплив, а з ним втрачає своє панування місячний, паразитичний культ. Остання імперія зла Московія під Кремлівськими зірками нагадує вошу, яка намагається зупинити Вселенські процеси народження Сонця нової ери. Московія знаходиться в ілюзії, що вона на щось впливає. Третя світова війна, яка сколихнула все людство, має Вселенське значення. В цей перехідний період між Ніччю Сварога і Ранком Сварога йде найжорстокіша боротьба Світла і пітьми.

 

Але відаючи люди, які розуміють планетарні процеси, знають, що Переможець вже визначений — УкРАїна! Вона уже перемогла духовно, переможе планетарне Зло і фізично!

 

Символ УкРАїни — Сварга, що символізує Центр, навколо якого обертається світ. Україна — це колиска і центр Європи, адже Трипільська цивілізація, що виникла  7500 років тому,  стала праматір'ю Європейської цивілізації.

Як переконливо показав Рене Ґенон, Сварга є і завжди була знаком полюса — центру.

Божественним полюсом є Бог-Творець, космічним полюсом — Сонце, земним полюсом — територія України. Україна — це Центр сонячної  цивілізації.

 

ЗАКОН МОРА

 

Як неодноразово наголошували вчені, богослови, математики, астрологи, філософи різних часів, розуміючі глобальні зміни космічних циклів, відображені в Колі Сварога та роль України в них, що саме з України в час Ранку Сварога повстане Новий Світ!

Невипадково, ще у 16 столітті французький лікар, астролог, алхімік, знаний за свої пророцтва Мішель де Нострдам, відомий також як Нострадамус, присвятив Україні аж декілька своїх катренів.

 

Ось як Нострадамус згадує у катрені 95, центурії III про сучасну Україну: «ЗАКОН МОРА поступово згасне, потім другий прийде більш спокусливий. Борисфен першим встановить своїми талантами та МОВОЮ цей привабливий закон».

 

Часто зустрічається й інший варіант перекладу: «Гряде новий, стократ привабливіший звичай, старому, бусурманському на зміну. ДЕ МОВА ТІШИТЬ СЛУХ, ТАМ БОРИСФЕНІВ КРАЙ ПОЧАТОК ЗДВИГАМ ПОКЛАДЕ, ЗЛАМА РУТИНУ».

 

«Закон Мора» — це епоха Морени в Колі Сварога, яка завершилася в 2012 році. Борисфен — давньогрецька назва Дніпра. Катрен є спробою Нострадамуса описати ніколи не бачений ним народ — географічно (в оригіналі — «les Boristhenes», тобто «борисфенці», «придніпровці»), і етнічно — через мову (чужоземні мандрівники часто відзначали приємне враження від милозвучності місцевої української мови).

 

Україна — «початок здвигам покладе, злама рутину». Нова епоха почнеться з України. Цей час настав!

Від Ночі Сварога людство перейшло в Ранок Сварога — Ранок Нового Світу! Розпочався Сонячний планетарний цикл, Провідником якого є Українська Нація (етнос).

Нам з вами випала така доля, така честь і космічна місія жити саме в цей час. І стати в найтемніші часи перед світанком — першими променями Ранку Сварога.

 

Тому що Українці — це Світлоносці!   Ми народ (етнос) сонячного культу.

УкРАїна, згідно із Вселенськими символами — це КРАЙ — територія на планеті Земля Творця (Бога) Світла (Сонця) — РА!

У слові «КРАЙ»  зашифровано два Божественні сакральні слова-символи: РА (Світло — Сонце) і РАЙ (з індоарійського — буквально означає ЩАСТЯ)! 

 

 

Ми єдиний народ в світі, який на Різдво Сонця Непереможного (Коляду) підіймає і носить Зірку, вітаючи всіх і сповіщаючи Світ і добрих людей, що народилося Нове Сонце! Зараз народилось Сонце нового Світлотворчого циклу!

 

Різдв’яна Зірка, або Алатир — один з найдавніших Символів в історії людства. Вона символізує ЦЕНТР Всесвіту. УКРАЇНА – ЦЕ СОНЯЧНИЙ ЦЕНТР НОВОЇ ЕПОХИ.

 

Без перемоги України, без нас, українців, не народиться новий світ. Незворотній рух Української держави нового циклу почався.

Як визначено, так і буде!

 

Ірина ОМЕЛЬЧЕНКО   ОМ-І-РА, поетеса, письменниця, Майстриня Далекого Сходу