Перемога під Божественним жовто-блакитним стягом

13:05, 21.08.2023
Перемога під Божественним жовто-блакитним стягом

Божественний жовто-блакитний стяг Перемоги України.

Перемога під Божественним жовто-блакитним стягом або подальший занепад під перевернутим «вверх ногами» державним синьо–жовтим прапором. Вибір за вами, укРАїнці!

 

Як часто ми задумувалися над тим, що таке символи, знаки, звідки вони походять, їх роль в житті людини, нації (етносу), суспільства, держави?

Що таке знаки Зодіаку, державні символи країни і чому вони різні у народів світу?

Як символи і знаки використовували окремі історичні особи і які наслідки це мало не лише для їх країн, а й для людства в цілому?

Чи задумувалися ми в сутності назви своєї країни, нації (етносу), змісту їх життя, планетарної місії?

Врешті-решт, хто МИ (люди) — Є на планеті Земля? Хто Я ЄСМЬ сам?

 

Не претендуючи на істину в останній інстанції (нею був, є і буде вічно САМ ТВОРЕЦЬ), з урахуванням життєвого досвіду, знаннями, даними моїми вчителями (тибетськими та афонськими монахами) та отриманої від Вселенського Розуму інформації, я спробував відповісти на поставлені запитання у своєму дослідженні «Як символи та знаки впливають на боротьбу українців з московією. І чому ми – нація переможців» (21.04.2022).

 

УкРАїна — земля Бога Сонця, УкРАїнці — внуки ДажБога

 

Коротко дам відповідь запитання (яке, на мою думку, є головним): Хто МИ, УкРАїнці —  Є, як Рід, етнос, нація? Хто Я (укРАїнка, укРАїнець — донька, син своєї нації) ЄСМЬ?

Букви РА і цих словах написані великими літерами не випадково — це Вселенський (Божий) символ.

 

УкРАїнці (укРАїнка, укРАїнець) — похідне від слова УкРАїна. Головне в ньому — РА. Що ж воно означає?

РА — це БОГ Сонця (СВІТЛА) — ДажБОГ (Сонячний Бог) — ТВОРЕЦЬ ВСЕСВІТУ!

ДажБОГ — сонячний Бог всіх слов’янських родів (московити до цих родів не мають ніякого генетичного відношення!). Бог Сонця, Світла, Добра, син Сварога, син Неба (буквально «дай Бог», тобто податель (подавець) добра, багатства, Бог-подавець, дарівник, отже Бог достатку).

 

У народі називався ще Дайбог, залишки назви є у вигукові «дай Боже» як відгомоні первісної жертовної трапези, до того ж із варінням меду; вигук зберігся понині в ритуальних обрядах та при розпиванні напоїв з меду; у колядках приспів: «Ой дай Боже!» (в сучасних піснях — «Дай нам Боже»), а також вираз «дати на Боже», тобто «жертвувати на церковні потреби».

 

В Іпатіївському літопису від 1114 року записано: «Єго же наричають Дажьбог. Солнце -царь, син Сварогов, єже єсть Дажьбог». Називаючи наших пращурів «Дажбожими онуками», автор «Слова о полку Ігоревім» виокремлює Дажбога як верховне божество, під всемогутньою силою якого було все небо — найвища цитадель Всесвіту.

 

Зображення Дажбога було в пантеоні князя Володимира на Старокиївській горі. Вважався родоначальником руського народу (нинішнього українського, а не московського!).

На цю тему читайте «Вони — москалі-кацапи. Їхнє болото — Моксель. Ми — українці-русини-руські! Наша Батьківщина — Русь-Україна».

 

У «Слові о полку Ігоревім» русичі звуться його внуками: «Погибашетъ жизнь Даждь божа внука».

Дажбог вважався подателем благ, насамперед достатку та врожаю. Деякі дослідники навіть через це вважали його божеством дощу, проте сонячна символіка Дажбога є незаперечною.

 

«На початку Бог (ДажБог) створив Небо та землю. А земля була пуста та порожня, і темрява була над безоднею, і Дух Божий ширяв над поверхнею води. І сказав Бог: Хай станеться світло! І сталося світло. І побачив Бог світло, що добре воно, і Бог відділив світло від темряви. І Бог назвав світло: День, а темряву назвав: Ніч» (Книга Буття – М. 1:3).

 

Бачимо, що для Бога було дуже важливо відділити світло від темряви. Адже Сам Бог є Світло. Це свідчить нам про намір Бога, щоб темрява була переможена Світлом.

У Євангеліє від Івана читаємо слова Ісуса Христа: «Я світло для світу. Хто йде вслід за мною, не буде ходити у темряві той, але матиме світло життя» (Ів. 8:12). Про Ісуса також читаємо, що Іван Христитель «прийшов на свідоцтво щоб засвідчити про Світло, щоб повірили всі через нього. Він тим Світлом не був, але свідчити мав він про Світло» (Ів. 1:7-8).

 

Прихід Господа Ісуса Христа на грішну землю був описаний словами пророка Ісаї: «Народ, який в темряві ходить, Світло велике побачить, і над тими, хто сидить у краю тіні смерті, Світло засяє над ними!» (Іс.9:1).

 

Сподіваюся, розумієте, що мета з’явлення Божого Сина в людській подобі, полягала в тому, щоб просвітити людські серця і душі та показати людям їх гріховну, темну і злу природу.

 

Ніхто про це в сталінській більшовицькій росії (срср), гітлерівській нацистській Німеччині, фашистській Італії Муссоліні, путінській рашистській московії та інших диктаторських режимах (Північна Корея, Білорусь, Сирія) НЕ задумувався.

Опитування, проведене в москальській федерації в кінці березня минулого року, засвідчило, що 83% московинів ПІДТРИМУЮТЬ війну путіна в УкРАїні. Патріарх РПЦ Кіріл (агент КДБ під псевдонімом «Михайлов») благословив путіна на війну проти УкРАїни і знищення українців.

 

Світло як фізичне явище

 

Сила світла — відношення світлового потоку, до тілесного кута, в межах якого проходить цей потік. Одиниця вимірювання в системі SI: кандела (кд).

Сила світла джерела, що випромінює у всі напрямки, обчислюється за формулою: I = Ф/4п, де Ф — повний світловий потік джерела;π — число Пі.

Сподіваюся, що фізику не забули і знаєте, що сили темноти, сили джерела темноти і одиниці вимірювання темноти НЕ існує! То, як темнота зможе перемогти Світло?

 

УкРАїна — це кРАїна — територія (земля) яка дарована нам БОГОМ і нашими пращурами а(о)ріями-русинами для процвітання і розвитку. Вона належить укРАїнцям, господарями якої можуть бути лише укРАїнці, а не якісь інородці та зайди-москалі, загарбники, агресори…

 

УкРАїна – земля дарована нам Богом і нашими пращурами а(о)ріями-русинами. Хто на неї посягне, щоб загарбати, в ній і залишиться навіки…

 

УкРАїна — кРАїна — це територія (земля) Бога Сонця (СВІТЛА) РА — творця  Всесвіту! УкРАїнці (укРАїнка, укРАїнець) — внуки Дажбога — Бога Сонця (СВІТЛА) РА — творця Всесвіту!

 

Ще раз нагадую, укРАїнці — внуки Дажбога пережили Першу світову війну, три голодомори і єврейсько-більшовицьку колективізацію, так зване розкуркулення, коли в українців відібрали святе — їх землю. Загальні втрати українців склали понад 15 мільйонів життів.

 

УкРАїнська нація вижила і вийшла переможцем у Другій світовій війні, під час якої втрати (включаючи військових і цивільних) склали понад 14 000 000 українців. Це — 20% від загальносвітових людських втрат (71 000 000 чоловік).

 

Нас нещадно русифікували, асимілювали, робили з нас «єдину спільноту — радянський народ» і «єдиний братній слов’янський народ». Але ми залишилися укРАїнцями (внуками Дажбога) і здобули свою незалежність, завдяки нашому українському нездоланному Духу, Вселенську Суть якого ми лише зараз починаємо розуміти і усвідомлювати!

 

Приклад — оборона Маріуполя, Харкова, інших міст! Цього не здатні зрозуміти ніхто у світі, окрім укРАїнців. В повному оточенні, нескінченні штурми, бомбардування, обстріли ракетами, важкою артилерією, без світла, тепла, постачання, але захисники б’ються так, як НЕ ЗДАТНА жодна армія світу і колективний боягуз НАТО — зоопарк страусів і пінгвінів, наляканих путінським гавканням!

 

УкРАїнці без зброї, лише з державними прапорами, співаючи Гімн УкРАїни, голими руками зупиняли ворожу бронетехніку в Херсоні…

 

Сьогодні всесвітній безумць, руйнівник, диявол, антихрист, кривавий кремлівський карлик з чорною душею, син «блудниці» фюрер путін і нацистська Моксель — центр планетарного Зла,  вчиняють черговий геноцид укРАїнців. 

 

У кривавому пеклі ординської московії ми народилися воїнами Світла (Воїнством  Христовим) і відчули, що ми — внуки великого всемогучого Творця Дажбога!

 

А це значить, що Творець (Дажбог) з нами! Так, хто ж тоді нас, воїнів Світла — внуків Дажбога може перемогти? Якийсь карлик-недопалок путін чи його дика ординська московія-моксель? Не робіть мені нерви, як кажуть в Одесі.

Читайте «Вселенський дух українців – воїнів світла. Роздуми щодо майбутнього нашої країни» (27.03.2022).

 

Божественні символи українців

 

Ні один народ у світі немає такої багатотисячної історії своїх символів як укРАїнський. Після відновлення Незалежності  споконвічно рідні Вселенські символи стали державними у своєї неньки УкРАїни — Герб і Прапор, яким не менше семи тисяч років!

 

Відома Майстриня Далекого Сходу, дослідниця, поетеса і письменниця Ірина Омельченко (ОМ-І-РА) зазначає: «УкРАїна — це пульсар серцевини землі. Її символ Сварга — Сонцерух, що являє собою ЦЕНТР. В темні планетарні часи країна  утаємничується, інтенсивність її духовного світіння зменшується і зливається з навколишніми тлом. Проте на початку Сонячного планетарного циклу, який розпочався на зламі другого і третього тисячоліть, УкРАїна, як Пульсар серцевини землі, спалахнула,  виникла на поверхню для творення Нового Світу і стала видимою для всього людства. 

 

Невипадково  відаючи  вчителі, вчені, математики, астрологи,  богослови в різні часи, знаючи про зміну планетарних циклів і роль УкРАїни, неодноразово нагадували, що з УкРАїни повстане новий Світ.  Подібно до того, як всі дороги ведуть до Храму, розуміння суті всіх планетарних циклів, вказує на те, що їх провідником, аватаром є УкРАїна і укРАїнський народ. 

 

Якщо розглянути, наприклад,  наступні одна за одною астрономічні ери — Овна, Риб та Водолія, то можна побачити еволюційний зв'язок між ними.

Космічна ера Овна — це ера Отця. Під час космічної ери Овна у світ прийшов пророк Заратустра, який проголосив релігію єдиного Бога. 

Епоха Риб — це епоха Сина Божого. На початку космічної ери Риб, наступної за ерою Овна, у світ з'явився Ісус Христос — Син Божий. 

Зараз ми увійшли в Еру Водолія — це Ера Святого Духа! 

Святим духом називають інформацію та енергію, яка йде від Творця Всесвіту. Тому кажуть, що Святий дух — це сила Творця. В українській традиції Святим духом ще називали Велеса – Бога-егрегора варни брахманів», - наголосила Ірина Омельченко.

 

Письменник Ігор Каганець відзначає, що «Святий дух єднає земну людину з небесним Творцем. Птахом Творця Всесвіту в арійській традиції завжди був СОКІЛ.

На українському Гербі зображений Сокіл Волі.  Слово «сокіл» (со-коло) означає сонячний, той, що «з-колом» («коло», латинське «sole» — назви сонця). Він літає найвище за всіх птахів, тому найближчий до Сонця і до Бога-Творця (Сварога, Брахми). 

 

                                       Птахом Творця Всесвіту в арійській традиції завжди був СОКІЛ.

 

«Сокіл — Сонячний птах, духовне єство світотворення. Він сидить на вершечку світового древа, поряд із небесними світилами, й відає про все. На витворах народного мистецтва зображена космогонічна картина: сокіл на верхівці прадерева, ВІН СТВОРЮЄ НОВИЙ СВІТ. 

У колядках змальоване дерево, "а на вершечку сив соколонько гнізденько си в'є", щоб знести яйце, в якому зародиться життя.       

 

У сокола гострий зір; він високо сидить і все бачить. Проте здатність птаха знати минуле й передбачати майбутнє визначена його надприродними властивостями, якими наділила його народна фантазія. Віщий дар сокола пояснюється його божественним походженням. Ніким не народжений, безсмертний, вічний і мудрий, як сам світ, сокіл, "хоч і не бачить, то й так знає"».

(див. 100 найвідоміших образів української міфології / В. Завадська, Я. Музиченко, О. Таланчук, О. Шалак ; за заг. ред. О. Таланчук. – К. : Орфей, 2002. – С. 307). 

 

«СОКІЛ — це Сонячний символ Перемоги. Символізує перевагу, сильні вольові якості, дух, світло, свободу». (див. Символы. Знаки. Эмблемы. – Сост. В. М. Рошаль. – М.: Эксмо, 2005. – С. 478). 

 

                                                                   СОКІЛ — Сонячний символ Перемоги

 

Бог сонця РА зображувався з головою сокола. Сокіл протиставляється вороні як уособленню злих сил: «Де соколи літають, там ворону не пускають». 

Сокіл — символ мужності, сили, чоловічої активності. В українській традиції гарних молодих чоловіків донині називають «соколами". 

 

Особливістю сокола є здатність до вертикального пікірування: коли він складає крила і атакує здобич, то досягає швидкості 322 км/год. Це абсолютний рекорд серед живих істот. Існує навіть гіпотеза, що такої неймовірної швидкості сокіл досягає завдяки згортанню простору і телепортації. 

 

Тому сокіл — це відверто «вертикальний» птах. Його поведінка найбільше відповідає божественній вертикалі, яка миттєво поєднує небесне і земне. Атакуючий сокіл, що блискавкою падає з неба, називається «скоропад». 

 

ВОЛЯ — це українська національна ідея. Вона записана на УкРАїнському Державному Гербі, який  має зображення Сокола Волі. 

Воля — це те, чим володіли арії-трипільці й до чого прагнули повернутися всі наступні покоління українців. 

Воля — це те, до чого ми нині підійшли впритул. 

 

Сокіл Волі є символом нової Української держави, це птах Творця, символ Святого Духа.

 

Святий дух – головний символ нової інформаційної епохи, покровитель вільних, творчих людей. Де Святий дух — там і ВОЛЯ»,-  завершує своє дослідження Ігор Каганець.

 

До сказаного Майстринею Іриною Омельченко і письменником Ігорем Каганець додам. В Індії, у штаті Джаму і Кашмір на горі з трьома вершинами, яка  називається українськими словами «Три Кута», є Храм Вайшну Деві — Великої Богині Матері. Її велетенська бронзова статуя (на фото внизу),  якій 4000 років, у правій руці тримає символ а(о)ріїв — Тризуб (Триглав,  Трійця — символ Божественного Світу), який сьогодні є Гербом України.

 

Скульптуру Богині постійно охороняють жреці. Історики Індії встановили, що цей символ не місцевого походження, а принесений давніми а(о)ріями — пращурами нинішніх українців.

 

На Поділлі знайдені наскальні рельєфи з тризубами, які зроблені у IV–III тисячолітті до н.е. Археологічні знахідки свідчать, що тризуб як символ (герб) використовували також трипільці у IV–III ст. до н.е. У прадавні часи на землях Центральної України тризуб був знаком родових та племінних старійшин.

Потім його викори­стовували наші предки, царські скіфи, які називали себе нащадками атлантів.

 

Найдавніша згадка про тризуб датується 360-355 рр. до н.е. і належить Платону: в праці «Тімен» він детально описав блакитний одяг царів-атлантів, на якому був зображений золотий тризуб.

За часів Київської Русі тризуб був гербом київських князів. Тризуб Володимира І Святого — Великого князя Київського, Володаря Русі став Державним Гербом України.

 

Як Україну запрограмували на занепад, руйнацію і загибель 

 

Якщо з державним символом «Тризубом» (Триглав, Трійця — символ Божественного Світу) — Гербом УкРАїни все склалося за Божественним планом, то непереможний СТЯГ наших пращурів СОНЯЧНО-ГОЛУБИЙ («жовто-блакитний»), нерозумні нащадки славетних а(о)ріїв-русинів перевернули «вверх-ногами» на «синьо-жовтий»  з метою знищити державну незалежність УкРАїни.  

 

Сакральним символом а(о)ріїв був ЖОВТО-СИНІЙ штандарт (Стяг). Він означав гармонійне поєднання небесного вогню (РА) і земної речовини (МА), що демонструвало природну перемогу Духу (сонячне, золоте, жовте) над матерією (блакитне, голубе, синє).

Розташування ж кольо­рів iз точністю до навпаки (так розташовані кольори на нашому Державному прапорі) є «Вселенським Законом занепаду», який спотворює все Божественне і веде до хаосу і розпаду. Що і відбувається сьогодні в Україні.

Знаючи це, наші пращури жили за Вселенськими Законами і правильно розміщували сакральні символи, знаки, їх кольори. Це і дало їм можливість стати інтелектуальним центром цивілізації, яка існувала сім тисяч років тому. Саме ЖОВТО-БЛАКИТНІ кольори символізували і Київську Державу ще до християнізації Русі.

 

22 березня 1918 року Українська Народна Республіка встановила своїм прапором також ЖОВТО-БЛАКИТНЕ полотнище (жовта смуга вгорі, а під нею — блакитна).

Національний український прапор УНР був започаткований істориком Михайлом Грушевським. Золоте, жовте символізує Творця, Бога-Отця і взагалі — Вищу Духовність. Синє ж — це все земне, а також свобода вибору, якою Творець наділив свої творіння з надією, що вони не будуть нею зловживати.

 

Тлумачення про синє небо й золоті ниви видається доволі примітивним. Воно сумнівне вже тому, вважає, наприклад, творчий директор громадського об’єднання «Освічена Україна» Анатолій Мицкан, що насправді барви нашого прапора з давніх-давен символізують дві головні стихії природи і людського буття — вогонь (жовтий колір) і воду (синій). Логічно припустити, що лише сполучення « ЖОВТИЙ — згори, СИНІЙ — знизу» відображає вічну симетрію — божественну гармонію цих стихій. Інакше ж, якщо розмістити їх навпаки, це означатиме порушення світоладу, катастрофу, за якої вода гасить вогонь…

 

Саме таку, ЗОЛОТО-БЛАКИТНУ символіку і принесли трипільці під час грандіозного переселення народу з Північного Причорномор’я за три тисячоліття до н. е., зокрема й до Індії, де вона збереглася до наших днів у первісному вигляді. Ця країна просто змережана таким барвосполученням. Але там ви ніде не побачите, щоби синє домінувало над жовтим…

 

Отож пропонуємо ознайомитися з кваліфікованим дослідженням цієї теми, чиє резюме дає  однозначну вичерпну відповідь на запитання, якому бути Державному Прапору України — синьо-жовтим чи таки ЖОВТО-СИНІМ.

 

На початку 1992 року китайська поетеса, художниця, членкиня Спілки художників Китаю з 1989 року, професор тюркських мов Мао Мао (1964 р. н.) попросила на одному мистецькому заході в Києві тодішнього Президента України Леоніда Кравчука зробити все від нього залежне, щоб у щойно посталій самостійній Україні насамперед змінили розміщення барв на головному державному символі — синьо-жовтому прапорі. Бо, мовляв, якщо він і далі зоставатиметься таким самим, то під цим сполученням кольорів на країну чекає неминуча деградація, зрада, занепад і, зрештою, крах.

 

Адже синє зверху і жовте знизу, за словами мисткині, утворюють гексаграму «Пі». А це, згідно з класичною китайською Книгою перемін «і-цзин», — одна з чотирьох найгірших комбінацій. І розшифровують її так: «Будьте пильними й передбачливими. Не беріться за жодну важливу справу, бо вона швидше не збудеться, ніж збудеться. Ваше оточення не розуміє вас, ви без будь-яких підстав сваритеся зі своїми друзями».

                                       Гексаграма «Пі» (Занепад»,  «Руйнація», «Загибель»)                                    

                                              Гексаграма «Тай» («Розквіт», «Розвиток», «Щастя»)

 

Тоді як обернене розміщення барв, коли ЖОВТЕ (Божественне, Духовне) розташоване вгорі, а синє – внизу, утворює цілковито іншу гексаграму «Тай», яка означає: «Розквіт. Мале відходить. Велике приходить. Щастя. Розвиток».

 

Однак Л. Кравчук, котрого поети-нардепи переконали, що синьо-жовтий прапор символізує мирне небо і золоту українську пшеницю під ним, тоді віджартувався: що корисне, мовляв, для китайця, те для українця — смерть і навпаки.

А шкода. Бо, як бачимо, китайська художниця мала не лише  слушність, яка базувалися на мудрих ведичних знаннях, а й передбачення. Принаймні 32-літня історія нашої незалежності продемонструвала як у воєнно-політичному, так і в соціально-економічному житті держави саме те, від чого застерігала Мао.

 

«Перевернутість» нашого прапора, яка спотворює езотеричну  суть символу, його Вселенську силу дуже швидко далася взнаки Україні. Пограбування країни, роззброєння армії, розквіт олігархії і корупції, зубожіння людей і різке зменшення народжуваності дітей. Потім воєнна агресія московії, анексія Криму, окупація і «приєднання»  до московії  Донецької, Луганської, Херсонської, Запорізької областей. Загибель сотень тисяч українців, мільйони біженців. Україна опинилася в руїні, на межі розчленування, втрати суверенітету і незалежності…

 

УкРАїнці, що ще потрібно трапитися, щоб президент і народні депутати, а головне — українці нарешті зрозуміли, яким повинен бути Державний Прапор України і що Світом управляють Вселенські символи, а не закони, які приймають люди?! Чи знову НЕНАЧАСІ?

 

Скільки ще можна пояснювати і тлумачити етимологічне значення слова «УкРАїна», згідно із Вселенськими символами?! Скільки ще потрібно часу, щоб ви нарешті зрозуміли, і усвідомили, що УкРАїна — це КРАЙ — територія на планеті Земля Творця (Бога) Світла (Сонця) — РА?!

Може нарешті самі побачите і прочитаєте, що в слові КРАЙ зашифровано два Вселенські божественні сакральні слова-символи: РА (Світло — Сонце) і РАЙ (з індоарійського — буквально означає ЩАСТЯ)!

 

Може тепер зрозумієте, чому споконвічно «наші вороженьки» горять незгасаючим бажанням завоювати, загарбати, привласнити наш, Богом даний КРАЙ — УкРАїну?! Подивіться історично пізнавальне відео «Чому Україна це — земля на якій постійно ідуть війни?».

 

УкРАїнці, накиньте ж на плечі своєї неньки УкРАїни (свого рідного, Богом і пращурами даного КРАЮ) божественний захисний плащ-накидку СОНЯЧНОГО (золотого, жовтого) і БЛАКИТНОГО (голубого, синього кольорів), де Сонце (РА — золотий, жовтий колір) буде ЗВЕРХУ, а голубий (блакитний, синій) — ЗНИЗУ!!!

 

За своє життя Мао Мао видала 24 поетичні збірки — українською, англійською і китайською мовами. Роботи художниці демонструвалися на виставках Китаю, України, Угорщини, Німеччини, росії, США.

18 серпня 1999 року поетеса, художниця, провидиця трагічно загинула в Києві під колесами автомобіля… Світла і вічна їй пам’ять. Вона бажала процвітання Україні і щастя її народу.

 

 

 

То може сьогоднішня влада (парламент і президент — це в їх  компетенції!) прислухається до пророчих застережень Мао і  зробить те, що вона рекомендувала зробити ще президенту Кравчуку — Державний Прапор України повинен бути ЖОВТО-БЛАКИТНИМ (а не синьо-жовтим)!

 

Пропоную ознайомитися з науково-історичним дослідженням відомої вам Майстрині Далекого Сходу, поетеси, письменниці Ірини Омельченко (ОМ-І-РА) «Творець перемагає під ЖОВТО–БЛАКИТНИМ стягом».

 

Рекомендую владі не грабувати УкРАїну, а звернути увагу на наукові ведичні прогнози майбутнього людства, висвітлені  Майстринею Далекого Сходу Іриною Омельченко (ОМ-І-РА). 

 

Депутатам і президенту необхідно внести відповідні зміни до статті 20 Конституцію України, в якій записати: «Державний Прапор України — стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг ЖОВТОГО і СИНЬОГО кольорів».

 

Тобто у діючій редакції статті 20 Конституції необхідно лише поміняти місцями кольори нашого Прапору.

 

Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Герой України, кавалер ордену ООН «Діяння на благо народів», медалі ЄС “Європа – союз цінностей”, народний депутат України ІІ-VІ скликань, член ПАРЄ (2006-2010), почесний голова СОУ, генерал-лейтенант       

 

ЗАВЕРШЕННЯ читайте за посиланням