Кадиров не може знайти в Україні свою «праву руку» – Адама Делімханова, фото

12:46, 14.06.2023
Кадиров не може знайти в Україні свою «праву руку»  – Адама Делімханова, фото

Адам Делімханов (ліворуч на фото) - двоюрідний брат і "права рука" Кадирова.

Отримав поранення на території України депутат Держдуми та "права рука" глави Чечні Адама Делімханова – стверджують російські окупанти.  До того ж у мережі з'явилася інформація про ліквідацію окупанта.

 

Як інформує УМ, про це 14 червня повідомили Meduza, телеканал "Звезда" з посиланням на прес-службу Держдуми, глава Чечні Рамзан Кадиров у Телеграм.

 

У пресслужбі Держдуми заявили, що Делімханов був поранений у так званій "зоні СВО".

 

Чеченський ватажок Кадиров заявив, що наразі не може зв'язатися з Делімхановим.

 

«Я сам не можу ніяк вийти на Адама Делімханова. На зв'язок він не виходить.

 

Прошу українську розвідку надати інформацію про те, по якому саме місцю і по яких позиціях було завдано удару, щоб все-таки я зміг знайти мого дорогого брата.

 

Винагороду обіцяю щедру і дуже прошу посприяти», - написав Кадиров.

 

 

Зранку 14 червня в українських соцмережах почали поширювати інформацію про ліквідацію Делімханова під час обстрілу в Приморську в Запорізькій області.

 

Зауважимо, що Адам Делімханов – двоюрідний брат голови Чечні Рамзана Кадирова. Делімханов імовірно, був польовим командиром в Маріуполі.

 

Нагадаємо, що в кінці травня стало відомо, що на захоплених територіях Запорізької області зафіксували присутність окупантів із особистих загонів глави Чечні Рамзана Кадирова.

 

12 червня Делімханов як представник кадировців підписав на камеру контракт із міністерством оборони Росії. Такий контракт мають підписати всі російські "добровольчі загони" "з метою підвищення ефективності їхнього застосування" на війні в Україні. Таким чином вони будуть підпорядковані Міноборони рф.

 

Згодом стало відомо, що таки ліквідовано соратника ватажка Чечні Рамзана Кадирова. Зазначається, що Адам Делімханов з "кадирівцями" перебував у Запорізькій області.

 

 

"Соратник Кадирова Делімханов - мінус. Задвухсотили... я вже писав, що розвідка ССО підрозділ "Бандерлоги" дуже круті. Так тримайте від хлопців неймовірну новину. Задвухсотили праву руку Кадирова в Приморську - Делімханова. Працювали саме "Бандерлоги" з групою "Горизонт", підрозділ Фобос ОУВ Запоріжжя. З ним в Кобзон на концерт пішли інші наближені до Кадирова і ще близько двохсот особового складу", - повідомив 14 червня журналіст, політичний експерт, доброволець ЗСУ Кирило Сазонов у Facebook та Телеграм.

 

За його словами, українська розвідка займалася пошуком скупчення російської техніки та натрапили на кортеж на позашляховиках.

 

"Керівництво підрозділу "Ахмат". Ну, велкам ту Юкрейн, як то кажуть. Все швидко міняємо, нова пріоритетна мета, працюємо зараз. Арта зреагувала миттєво. Поранених немає, навіть "швидка допомога" не приїхала. Всі тіла вивозили на вертольотах. Через півгодини прилетіли - 12 бортів. Щоб секрет був. Але який секрет, заради таких новин розвідники залишалися там до останнього", - підсумував військовий.

 

 

Як повідомляла УМ, підрозділи Кадирова «Ахмат» штурмують Мар’їнку.