На НСК «Олімпійський» ультрас «Динамо» побили вболівальників з дітьми, відео

17:23, 19.09.2021
На НСК «Олімпійський» ультрас «Динамо» побили вболівальників з дітьми, відео

Діти разом з батьками прийшли на матч вболівати за "Динамо". (Фото з ФБ-сторінки Ірини Федорченко)

Члени ультрас «Динамо Київ» побили вболівальників, які прийшли разом з дітьми на  футбольний матч з «Олександрією» на НСК «Олімпійський» у суботу.

 

Футбольні хулігани напали на батьків після того, як ті попросили їх не палити фаєри через які дітям не було чим дихати.

 

Як інформує Україна молода, про ганебний випадок повідомила очевидиця Ірина Федорченко в соцмережах.

 

«У підсумку: побиті батьки і перелякані діти, більше на матчі улюбленого клубу ні ногою. Спасибі, Ультрас. Спасибі НСК" Олімпійський" за нашу безпеку», - написала обурена жінка.

 

За словами пані Федорченко, чоловіка, який зробив зауваження, забризкали газовим балончиком і побили.

 

 

«У відповідь він був відправлений на три букви і забризканий газовим балончиком. В ту саму секунду ультрас почали перестрибувати через паркан і бити нашого знайомого. Наші чоловіки побігли щоб його забрати і теж добряче отримали», - написала пані Ірина в іншому пості.

 

 

В результаті побиття її чоловік Андрій Федорченко отримав перелом руки зі зміщенням, а на тілі залишилося багато синців.

 

"Відновлю здоров'я і психічний стан дитини, а потім з ним вирішимо, чи потребує "Динамо" нашої підтримки", - заявив постраждалий пан Андрій.

 

 

Згодом у Telegram-каналі "Динамо Київ Inside" написали, що постраждалі масово пишуть заяви на нападників, а служба безпеки НСК "Олімпійський" вивчила терабайти відео для встановлення осіб, що брали участь у побитті.

 

«Били натовпом, ногами, вже лежачих, при їхніх дружинах і маленьких дітях. Все по класиці, як завжди. Розбіглися в різні боки, побачивши 10 поліцейських. Наскільки нам відомо, це тваринництво спускати з рук ніхто не має наміру», - йдеться у повідомленні.

 

Багатьох хуліганів ідентифікували, бо вони відомі службі безпеки стадіону давно.

 

Матеріали направлені до поліції.