У Черкасах Opel Vivaro врізався у дерево: загинула дівчина, 6 травмованих

13:49, 17.08.2021
У Черкасах Opel Vivaro врізався у дерево: загинула дівчина, 6 травмованих

Наслідки жахливого ДТП на Черкащині. (Фото: Нацполіція)

У Черкасах у вівторок, 17 серпня, о 5 годині ранку біля пляжу «Пушкінський» автомобіль Opel Vivaro врізався у дерево.

 

Про це «УМ» повідомила Ірина Назарок з обласного Центру екстреної медичної допомоги.

 

За її словами, оскільки в авто було  багато травмованих, тож на набережну виїхали п’ять бригад швидкої.

 

«Вже на місці події медики надавали допомогу 7 постраждалим, 6 з них доправили  до Третьої міської лікарні. У вкрай важкому стані перебувала 19-річна дівчина, у якої діагностували політравму, травматичний шок та закриті переломи», – розповідає пані Ірина.

 

Вона каже, що у 28-річної жінки медики виявили закриту черепно-мозкову-травму, закриту травму живота та грудної клітки. У 37-річного чоловіка – поверхневі травми голови та закриту черепно-мозкову травму, у 19-річного хлопця – закриту черепно-мозкову травму та забій коліна, у 19-річної дівчини – садна обличчя та голови, у чоловіка 30-ти років – травматичу екстракцію зубів та рвану рану губи.

 

Також медики на місці надавали допомогу 37-річному чоловіку зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та розсіченою раною брови.

 

На жаль, дівчина 17-18 років загинула під час аварії. Її дані наразі з’ясовують слідчі, бо потерпіла не мала при собі документів.

 

«Попередньо встановлено, що 37-річний водій автомобіля Opel Vivaro не впорався з керуванням та в’їхав у дерево. Чоловік за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння. Результат перевірки в Черкаському наркологічному диспансері — 0,7 проміле», – говорять в черкаській обласній поліції.

  

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбаченого ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Слідчий у справах ДТП з постраждалими встановлює обставини автопригоди.