Google закриває доступ до акаунтів на старих версіях Android

14:17, 02.08.2021
Google закриває доступ до акаунтів на старих версіях Android

У Google наголосили, що користувачі можуть отримувати помилки щодо логіна або пароля. (Фото з сайту Pixabay)

Компанія Google більше не дозволить користувачам операційної системи Android входити у свої облікові записи Google на пристроях під управлінням Android 2.3.7 і нижче.

 

Станеться це вже з наступного місяця – вересня.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє The Verge.

 

«У рамках наших постійних зусиль, спрямованих на те, щоб наші користувачі почували себе у безпеці, Google більше не дозволятиме вхід в облікові записи на пристроях Android з операційною системою Android 2.3.7 і нижче, починаючи з 27 вересня 2021 року», - зазначили у компанії.

 

У Google наголосили, що користувачі можуть отримувати помилки щодо логіна або пароля при спробі використовувати продукти Google, такі як Gmail, YouTube і Google Maps після 27 вересня.

 

Зазначається, що Android 2.3.7 була випущена близько 10 років тому, проте останні зміни торкнуться небагатьох людей, в яких досі встановлена застаріла операційна система від Android.

 

Нагадаємо, нещодавно у Верховній Раді проголосували за законопроєкт № 4184 про так званий «податок на Google». Закон вводить податок для міжнародних і вітчизняних компаній, які надають електронні послуги в Україні.