Прогноз на матч «Колос» — «Металіст 1925»: досвід проти мотивації

16:21, 30.07.2021
Прогноз на матч «Колос» — «Металіст 1925»: досвід проти мотивації

Ковалівська команда на своєму полі зустрінеться з новачком УПЛ - ФК «Металліст 1925».

«Колос» з Ковалівки в рамках 2-го туру УПЛ прийме харківський «Металліст 1925».  

 

Сьогодні, 30 липня, 0 21:00 ковалівська команда на своєму полі зустрінеться з новачком УПЛ - ФК «Металліст 1925».

 

Свій прогноз на матч зробили експерти сайту Vseprosport 

 

«Колос» дуже швидко освоївся в елітному дивізіоні України і в минулому сезоні зумів здобути четверте місце в турнірній таблиці. За 26 турів команда з Ковалівки записала на свій рахунок 10 перемог і 11 мирних результатів.

 

На фініші сезону «колоски» обіграли «Олександрію» (2:0), а в останньому поєдинку поступилися київському «Динамо» (0:3). У першому матчі нового турніру «Колос» зіграв внічию з «Вересом» (0:0).

 

Що ж стосується «Металіста 1925», то в цьому році клуб відзначає свій п'ятий день народження. За досить короткий термін «народна команда» зуміла піднятися з аматорського дивізіону до вищої ліги України.

 

У минулому році за 30 турів чемпіонату Першого дивізіону підопічні Валерія Кривенцова записали на свій рахунок 16 перемог і 8 мирних результатів, що відповідає 56 очками та пропуску в УПЛ. У дебютному поєдинку на полях Прем'єр-Ліги харків'яни у впертій боротьбі переграли «Рух» зі Львова (2:1).

 

Між собою суперники зустрічалися двічі - в квітні 2019 року та в вересні 2018 року. Обидва поєдинки закінчилися внічию.

 

Прогноз

 

«Колос» освоївся в Прем'єр-Лізі і змусив з собою рахуватися всіх без винятку в турнірі. «Металіст 1925» робить свої перші кроки у вищому дивізіоні і сьогодні не поступиться супернику в бажанні перемогти, при цьому в складі харківської команди є технічні виконавці, які просто так турнірні бали не віддадуть.

 

Експерти сайту «Всепроспорт» вважають, що сьогодні «Металіст 1925» не програє. Очікується, що максимальна концентрація подій відбуватиметься далеко від воріт, тому, скоріш за все, тотал матчу буде меншим 2.5 голів.