Прогноз експертів: чи збереже «Динамо» чемпіонство в новому сезоні

15:00, 28.07.2021
Прогноз експертів: чи збереже «Динамо» чемпіонство в новому сезоні

В минулому сезоні УПЛ ФК «Динамо» в 16-те стало чемпіоном.

Вже відбулися перші матчі чемпіонату України по футболу та головна інтрига ще попереду.

 

В минулому сезоні УПЛ ФК «Динамо» в 16-те стало чемпіоном, залишивши позаду головного конкурента - донецького «Шахтаря».

 

Незважаючи на те, що клуб отримав солідні виплати від УЄФА, керівництво вирішило не підписувати зіркових новачків. Склад команди посилили тільки взятий в оренду Ілля Шкурін та Рамірес, куплений у ДАКа за 2 млн євро. Також запрошення до лав киян отримав півзахисник Денис Антюх з «Колоса».

 

Без сумніву, успішний виступ команди - заслуга головного тренера Мірчі Луческу.  Румунський фахівець, який за рік роботи в «Динамо» повернув «біло-синім» впевненість, підвищив їх результативність та допоміг завоювати трофеї, в новому сезоні залишиться їх наставником. Тому кияни мають всі шанси досягти успіху в УПЛ 2021/2022.

 

Такі показники частково були досягнуті на тлі спаду «Шахтаря», повідомляє джерело. Тому в новому сезоні буде ще цікавіше спостерігати за боротьбою грандів, тим паче, що склад донецького клубу істотно змінився в літнє міжсезоння.

 

Отримали «гірники» і нового тренера. Ним став італійський фахівець, колишній наставник «Сассуоло». Такі зміни не можуть пройти безслідно, а значить гра «Шахтаря» вийде на новий рівень. Залишається дочекатись нових виступів команд, які покажуть чи зможуть «гірники» нав’язати «Динамо» серйозну боротьбу за чемпіонство.