Стало відомо, коли «Динамо» пройде вакцинацію від COVID-19

13:59, 27.07.2021
Стало відомо, коли «Динамо» пройде вакцинацію від COVID-19

Вакцинація тренерів і гравців «Динамо» запланована на середу, 28 липня

Футбольний клуб «Динамо» кілька місяців тому в порядку живої черги подав до Міністерства охорони здоров'я заявку на вакцинацію співробітників клубу від COVID-19

 

Вакцинація тренерів і гравців «Динамо» запланована на середу, 28 липня. Також разом з основною командою цю процедуру пройде і молодіжний склад «Динамо».

 

26 липня вакцинацію пройшли співробітники клубу (більше 300 чоловік). Щеплення проводилось вакциною «Pfizer».

 

До слова, аналогічною вакциною, кілька днів тому також зробили щеплення співробітники і футбольна команда донецького «Шахтаря».

 

Нагадаємо, «біло-сині» вже повернулися до Києва. 25 липня київське «Динамо» завершило збір в Австрії, обігравши в заключному спарингу турецький «Газіантеп» з рахунком 3:2. Незважаючи на те, що суперник першим забив гол вже на 5 хвилині, «кияни» не розгубилися та відповіли влучними ударами на 28 та 29 хвилині матчу.

 

На початку другого тайму суперник вирівняв рахунок та вже за дві хвилини Владислав Кулач забив переможний гол.

 

26 липня мав відбутися останній спаринг «Динамо» з «Вільяреалом», однак іспанці відмінили зустріч, оскільки в їхньому таборі було зафіксовано спалах коронавірусу.

 

Найбільш результативними в контрольних матчах, які проходили в період з 1 по 25 липня, виявилися Богдан Лєднєв (4 голи) та Ілля Шкурін (3 голи). Останній, як повідомляв сайт Metaratings взятий в оренду на поточний сезон.     

 

Перший офіційний матч УПЛ «Динамо» проведе 1 серпня на НСК «Олімпійський» проти «Вереса».