Український військовий загинув під час обстрілу

09:34, 09.07.2021
Український військовий загинув під час обстрілу

Ледь не щодня Україна втрачає найкращих своїх синів

Протягом минулої доби, 8 липня, російсько-окупаційні війська на сході України 11 разів обстріляли українські позиції, унаслідок чого загинув один боєць Збройних сил України.

 

Як інформує УМ, про це 9 липня повідомили у пресцентрі ООС на своїй сторінці у Фейсбуці.

 

«Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Обʼєднаних сил отримав поранення несумісні з життям. Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Крім того, один український військовий отримав кульове поранення. Стан здоров’я воїна — задовільний», — йдеться у повідомленні.

 

Неподалік Невельського та Причепилівки ворог застосовував міномети 120-го калібру.
 
У напрямку населеного пункту Піски російські найманці тричі обстрілювали позиції українських захисників із мінометів 120-го калібру, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
 
Поблизу Мар’їнки противник вів вогонь зі стрілецької зброї.
 
У районі Кримського російські окупанти обстрілювали наші позиції з мінометів 120-го та 82-го калібрів.
 
Неподалік Водяного, що на Приазов’ї,  ворог двічі здійснював обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
 
 

Від початку нинішньої доби зафіксували вже 4 обстріли з боку бойовиків з мінометів та артилерії. Українські військові не постраждали. На ворожі обстріли вони відповідали вогнем у відповідь.

 

Нагадаємо, що 5 липня на Донбасі в зоні бойових дій загинув український військовий і ще троє отримали поранення. За день до того, 4 липня, на Донбасі бойовики вбили військового медика 93-ї бригади. Він потрапив під обстріл.